Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Algemene informatie over vuurtafels

  21-12-2017

De vuurtafels op gas van Godu

Steigerhouten vuurtafel rechthoek met een grijze kleurEen vuurtafel op gas is een tafel met in het midden een vuurhaard ingebouwd. Deze vuurtafel zit aangesloten op een gasfles (propaan/butaan), de gasfles is in de vuurtafel ingebouwd maar deze kunt u toch eenvoudig vernieuwen zodra de fles leeg is. Een dergelijke vuurtafel op gas heeft een fantastisch design en geeft een warme sfeer in uw tuin, het is bijvoorbeeld een mooie aanvulling op uw loungeset. Onze vuurtafels op gas worden zo gemaakt dat u de brander kunt verwisselen voor een koeler voor bijvoorbeeld wijnflessen. Wij hebben onze eigen lijn vuurtafels opgezet met als oogmerk topkwaliteit tegen de laagst mogelijke prijs.

Voordelen van een vuurtafel op gas

  1. Wanneer het iets afkoelt kunt u toch lekker in de tuin zitten
  2. Uw tuin krijgt een fantastische sfeer, vooral in de avond
  3. De vuurtafel op gas is ook te gebruiken als een normale tuintafel
  4. Geen rook of as
  5. De brander is heel eenvoudig te verwisselen voor een wijnkoeler

Vuurtafel, gas, plezier en een hele scherpe prijs

Onze vuurtafels op gas worden met de hand gemaakt, elk stuk is daardoor uniek. Alle vuurtafels worden met zorg en oog voor kwaliteit in elkaar gezet door ervaren vakmensen. Doordat wij het productieproces zelf in beheer houden, kunnen wij onze vuurtafels voor scherpe prijzen aanbieden en snel bij u thuis leveren!

Topkwaliteit gasbrander

Inbouwbrander vierkant van het merk Happy CocooningDe gasbrander die bij de gas vuurtafel geleverd wordt is van zeer goede kwaliteit en wordt gemaakt van hoogwaardig RVS (roestvast staal). Aangezien de brander een zeer belangrijk onderdeel is, kiezen wij alleen voor de beste kwaliteit brander.

Wij werken altijd met de beste materialen, daarom geven wij standaard 1 jaar garantie op de RVS vuurtafel inbouwbrander. Deze is goedgekeurd volgens de CE norm.

Gas vuurtafel, ook voor binnen?

Voor gebruik binnen wordt een bio ethanol brander aangeraden. Deze bieden wij op dit moment nog niet aan. Het is uiteraard wel mogelijk om uw brander aan te laten sluiten op uw gasleiding. Laat u de brander aansluiten op de gasleiding door een erkend installateur! Dan behoud de brander zijn garantie.

Vuurtafel op gas met ingebouwde gasfles

Gasfles van Benegaslight aangesloten op de vuurtafelDe brander kan op een gasfles met propaan en butaan aangesloten worden, welke makkelijk verkrijgbaar zijn bij o.a. kampeerwinkels en sommige tankstations. De gasflessen zijn verkrijgbaar in vele maten, de meest voorkomende zijn de 5 kg gasfles en de 10 kg gasfles. Wij raden het merk BeneGas Light aan omdat deze flessen zeer veilig in gebruik zijn.

Enkele voordelen van deze gasfles:

  • De fles is van een dubbele laag hard kunststof i.p.v. staal, en is daarmee een stuk lichter
  • Er zit een strip aan de zijkant zodat u kunt zien hoeveel gas er nog in de fles zit
  • Door de kunststof behuizing ontstaat er geen kans op roestplekken op de fles, of uw terrastegels.

Wilt u meer weten over vuurtafels op gas, gasflessen, en het aansluiten ervan? >>>>

Vuurtafel aanbieding

Onze vuurtafels op gas zijn al zo laag geprijsd, dat wij een permanente lage prijs aanbieden.

Bekijk hier onze vuurtafel aanbiedingen >> 

Levering en levertijden

Wij leveren onze steigerhouten vuurtafels bij u aan huis tussen de 5 en 10 werkdagen. Ons productieteam gaat wanneer uw bestelling binnenkomt voor u aan de slag op de werkplaats. Zodra uw vuurtafel gereed is wordt uw bestelling naar u verzonden. Maatwerk producten zoals zelf samengestelde steigerhouten vuurtafels worden niet retour genomen.

Meer artikelen in de categorie