Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Parasol

Velen van ons zullen genieten van een zonnige dag! Heerlijk aan het strand of gewoon in je eigen achtertuin op jouw tuinmeubel bakken om een lekker kleurtje te krijgen! Genieten, maar toch is dat genieten maar beperkt. We weten allemaal dat het niet verstandig is om urenlang in de brandende zon te bakken. Het is op het heetst van de dag verstandiger om in de schaduw te zitten. Een parasol biedt de uitkomst.

Waarom een parasol in je tuin?

Een goede parasol is onmisbaar in elke tuin. Het is een makkelijke oplossing om flink wat schaduw te creëren waar jij én je gezin onder kunnen zitten. Op deze manier kun je eindelijk genieten van een prachtige zonnige dag zonder dat je na een paar uur al helemaal roodgekleurd bent. Een parasol zorgt ook voor sfeer. Het staat gezellig als ‘afdakje’ boven je tuinstoel, je diningset of je loungeset en daarmee creëer je een gezellig plekje waar je nog tot ’s avonds laat kunt doorbrengen.

Diverse soorten parasols

Er zijn diverse soorten parasols in veel verschillende kleuren, maten en vormen. De één kan kantelen en de ander kan juist 360 graden draaien. De meest bekende parasol is die toch wel die met een de stok in het midden die je in een parasolvoet prikt. Godu-tuin.nl heeft veel van deze parasols in het assortiment, in diverse vrolijke kleuren. We hebben er zelfs met een gouden of zilveren beschildering.

Tevens is een goed verkocht product de zweefparasol. Hét kenmerk van een zweefparasol is dat de voet niet in het midden onder de parasol staat, maar juist aan de zijkant. Hierdoor heb je meer schaduw, maar met een minder groot parasoldoek. Je kunt de voet aan de zijkant van de tafel of sofa set plaatsen en je parasol hangt daar dan rechtstreeks boven.

Veel zweefparasols kunnen kantelen, maar ook nog eens 360 graden draaien. Zo kun jij ‘m heel makkelijk met de zon meedraaien en heb jij van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat een schaduwrijke plek in de tuin.

Een zweefparasol kun je alle kanten op draaien  naar gelang de zon vandaan komt.

Een groot aanbod aan parasols

Bij godu-tuin.nl hebben we een groot aanbod aan parasols die allen van een zeer uitstekende kwaliteit zijn en waar je jarenlang plezier van zult hebben. We hebben diverse formaten, maar ook diverse vormen. Zo hebben we ronde parasols, maar ook vierkante en rechthoekige. Ook wat betreft kleur kun je kiezen. Taupe en donkergrijs zijn wel de meest geliefde kleuren voor een parasol. Of creëer een tropisch paradijs van jouw tuin of terras met één van de vrolijk gekleurde parasols die je vindt op onze website. Zo is er altijd wel een parasol te vinden die bij jouw stijl past.

Authentieke en handgemaakte parasols van Todo Bien

Wil je een kleurrijke, unieke en handgemaakte parasol? Dan kom je al snel uit op het prachtige eiland Bali. De Balinese parasols van Todo Bien zullen je tuin helemaal opvrolijken, ook op een wat minder zonnige dag. Met de Balinese parasol s van Todo Bien creëer je van je tuin, je terras, strandtent of horecagelegenheid een waar tropisch paradijs. Op godu-tuin.nl ontdek je een ruime collecte aan parasols die je weten te verrassen en je dat tropische gevoel bezorgen. De parasols zijn gemaakt van een outdoorstof die prima bestand zijn tegen een regenbui. Aan de randen van het doek hangen vrolijke klosjes en andere versieringen, vaak in een bijpassende kleur. De paal van de parasol is gemaakt van bamboe en voorzien van uniek houtsnijwerk. Naast de kleurrijke varianten zijn er ook parasols verkrijgbaar met een unieke beschildering op het doek bijvoorbeeld in de kleur goud, zilver of zwart. Tevens biedt Todo Bien ook een kleine variant, de tafelparasol die perfect bij je tuintafel zal staan!

Met een parasol alleen ben je er niet

Met een parasol alleen ben je er nog niet. Hoewel de parasols van een uitstekende kwaliteit zijn en bestand tegen de invloeden van het weer, kun je het allerbeste je parasol beschermen met een hoes wanneer deze niet in gebruik is. Deze hoes is water- en winddicht en zorgt daardoor een de ultieme bescherming van je parasol zodat jij er jarenlang plezier van zult hebben.

Daarnaast kun je ook absoluut niet zonder een parasolvoet om de parasol tegenwicht te bieden. Op godu-tuin.nl vind je een uitgebreid assortiment aan verschillende parasolvoeten die ervoor zorgen dat jouw parasol veilig op zijn plaats blijft staan.

Een prachtige kleurrijke parasol van Todo Bien

Scherpe aanbiedingen

Bij de meeste webwinkels kun je het beste een parasol ná het zomerseizoen kopen. Bij godu-tuin.nl hebben we niet alleen aan het eind van het seizoen scherp geprijsde parasols in de aanbieding. Het hele jaar door vind je er parasols tegen de laagste prijzen. Het zonnetje schijnt nu eenmaal in het voorjaar en in de zomer en dat is bij uitstek de beste tijd om een parasol te kopen. Bestel nu jouw parasol online en deze wordt gratis bij je thuisbezorgd. Dat scheelt je daarbij ook weer een heleboel sjouwwerk om zo'n lang eind in de veel te kleine auto te passen.