| Klarna Achteraf betalen

Adezz waterschalen

De Adezz waterschaal is een duurzame, rustgevende toevoeging aan iedere tuin. De mooie waterschalen van Adezz hebben een prachtige vormgeving en worden gemaakt van zeer sterk materiaal. De waterschaal heeft daarnaast een lange levensduur en je kunt lang genieten van deze mooie toevoeging aan de tuin, balkon of het terras! Bedenk ook eens hoe leuk het aangezicht zal zijn van alle vogeltjes die heerlijk komen badderen in jouw waterschaal van Adezz!

Cortenstalen waterschaal van Adezz

De cortenstalen waterschalen van Adezz hebben een zeer sterk karakter en een uitermate lange levensduur. Cortenstaal heeft een typische, kenmerkende oranje-roestkleur en past perfect bij zowel een natuurlijke als een moderne tuin. De laag roest van het cortenstaal zorgt ervoor dat de waterschaal van Adezz een enorm sterke beschermlaag krijgt. Hierdoor is de cortenstaal waterschaal niet meer vatbaar voor roesten en corrosie. Bovendien is de waterschaal erg goed bestand tegen overige invloeden van buitenaf zoals vocht en vuil.

Adezz waterschaal van gecoat staal

De Adezz waterschaal van gecoat staal heeft net als de cortenstalen waterschalen een enorm duurzaam en sterk karakter. De wijze van coating zorgt ervoor dat vuil, vocht en overige invloeden van buitenaf geen kans maken en dat je heel lange tijd optimaal kunt genieten van deze prachtige waterschaal in de tuin! De Adezz waterschalen van gecoat staal hebben een mooie, donkere kleur en een prachtige, rustgevende vormgeving. De waterschalen van Adezz hebben een mooie uitstraling en passen bij iedere stijl tuin, balkon of terras!

Diverse maten Adezz waterschalen

In onze webshop Godu-tuin.nl vind je een mooi assortiment waterschalen van Adezz. Zowel de cortenstalen waterschaal als de waterschaal van gecoat staal zijn te verkrijgen in diverse maatvoeringen. Zo is er altijd een waterschaal te vinden die perfect aansluit bij jouw wensen en de grootte van je tuin, balkon of terras! Plaats de Adezz waterschaal op een zuil of verhoging of op tafel voor een prachtig effect. Ook kun je de Adezz waterschaal natuurlijk in de tuin of border tussen de planten plaatsen voor een mooie, natuurlijke vormgeving. Waar je de waterschaal van Adezz ook plaatst, de schaal zal een prachtig, rustgevend en sfeervol effect creëren in iedere omgeving!