Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Barbecues

Godu-tuin.nl is dé webshop voor de buitenliefhebber. En daar hoort een barbecue natuurlijk ook bij. Wat is er nu fijner om samen met je gezin, je familie of vrienden samen te zijn en te genieten van de buitenlucht en van een heerlijke maaltijd bereidt op de barbecue. Op godu-tuin.nl kun je een perfecte barbecue uitzoeken. Wij hebben diverse barbecues in het assortiment. Wil je een barbecue kopen, kijk dan eerst welke het beste bij je past. Wat het beste bij je past is geheel afhankelijk van de warmtebron, voor hoeveel persoon je een barbecue wilt en waar je gaat barbecueën.

Om jou als klant een nog betere online shopping ervaring te kunnen bieden zijn we de afgelopen maanden druk bezig geweest met de ontwikkeling van godu.nl. Bekijk hier ons assortiment barbecues op de nieuwe website.

 

Diverse soorten barbecues

Barbecueën met briketten of houtskool is wel de meest traditionele vorm van barbecueën. Houd je van deze authentieke vorm van barbecueën, dan is een houtskoolbarbecue perfect. Een gasbarbecue heeft als voordeel dat deze heel snel is aan te zetten en snel warm is. Daarnaast kun je ook heel makkelijk de temperatuur regelen. En - ook niet onbelangrijk - is een gasbarbecue heel makkelijk schoon te maken. Dus als je van barbecueën houdt, maar je hebt geen zin om de barbecue telkens weer grondig te moeten reinigen, dan is deze barbecue perfect voor jou. 

Ga je voor nog meer gemak en besluit jij telkens weer op het laatste moment naar de supermarkt te gaan om vlees te halen en de barbecue aan te steken? Dan is de elektrische barbecue geschikt voor jou. Het enige wat je hoeft te doen is de stekker in het stopcontact te steken en binnen 3 minuten kan het vlees op het rooster. Een elektrische barbecue is uitermate geschikt voor op het balkon of een terras. 

En houd jij van koken in de buitenlucht? Dan is een buitenkeuken dé oplossing voor jou. Je kunt zelf kiezen hoe uitgebreid en hoe groot jij je keuken wilt hebben in je tuin. 

Diverse merken

Op godu-tuin.nl vind je een groot assortiment aan barbecues.
Of je nu gaat voor gasbarbecue, een houtskoolbarbecue, een elektrische barbecue of een complete buitenkeuken;
op godu-tuin.nl vind je het allemaal tegen de laagste prijzen. Daarnaast heb je keuze uit diverse merken; Outdoorchef, Adezz Forno en Sol-y-yo. Alle merken hebben zo z'n eigen karakteristieke kenmerken, maar tevens zijn ze ook allemaal van de best denkbare kwaliteit. Zo haal jij altijd de beste kwaliteit barbecue in huis waar je jarenlang plezier aan zult beleven. En dat tegen de laagste prijs. 

Zo zijn de Adezz Forno barbecues over het algemeen gemaakt van een bijzondere staalsoort, genaamd cortenstaal. Cortenstaal kenmerkt zich door de roestbruine kleur. Deze roestlaag vormt vervolgens een beschermlaag en voorkomt daarmee verdere corrosie. Daarmee weet je zeker dat je een zeer kwalitatief product hebt, waar je jarenlang plezier van hebt. 

Als je gaat voor het merk Sol-y-Yo, dan heb je een bijzondere en authentieke barbecue in je tuin. Deze barbecues zijn volledig met de hand gemaakt van hoogwaardige klei uit de hoogten van Mexico. De klei is in een zeer warme oven gedroogd en daarmee is de barbecue bestand tegen een enorme hitte. Met de juiste zorg zul je jarenlang plezier hebben van de Sol-y-yo barbecue en bereid je op een authentieke wijze je vlees, vis of groentes. 

Outdoorchef is volledig gespecialiseerd in het maken van barbecues. Ze maken zowel gasbarbecues, als elektrische barbecues, als houtskoolbarbecues.
Daarnaast zijn er barbecues beschikbaar als tafelmodel, zeer geschikt voor gebruik op een balkon, maar ze hebben ook volledige buitenkeukens. 

Nog meer mogelijkheden

Is dit het allemaal net niet helemaal? Op godu-tuin.nl bieden we nog meer mogelijkheden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een authentieke Mexicaanse vuurhaard die ook te gebruiken is als barbecue? Daarmee heb je twee vliegen in één klap. Daarnaast hebben we ook diverse vuurschalen, vuurtafel en vuurkorven in het assortiment waarbij je ook een bijpassende grillrooster kunt bestellen. Op zo'n grillrooster kun je naar hartelust je stukje vlees of vis grillen en bovendien genieten van de warmte van het vuur.

Koop direct een barbecue

Wacht niet langer om te genieten van je eigen barbecue. Ontdek ons uitgebreide assortiment op godu-tuin.nl en bestel vandaag nog.