Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Bonfeu

In 1999 werd de eerste terrashaard BonFeu ontwikkeld, genaamd The Original. Wat een goede haard voor in eigen tuin moest worden, is uitgegroeid tot een groot assortiment dat inmiddels in heel Europa te verkrijgen is.

Wat wel is gebleven is het herkenbare design, allemaal gebaseerd op het allereerste model The Original. Dat is niet het enige waar het merk BonFeu voor staat. Ook het doordachte ontwerp en de hoogwaardige kwaliteit zijn kenmerken van de producten van BonFeu. Ze ontwikkelen tuinhaarden die prettig in gebruik zijn, maar die ook geschikt zijn om een heerlijke maaltijd op te bereiden.

Kernwaarden van BonFeu

BonFeu heeft een aantal kernwaarden waardoor het merk is uitgegroeid tot een toonaangevende speler op het gebied van tuinhaarden en vuurschalen.

In de eerste plaats hebben de producten van BonFeu een creatief en eigentijds karakter en wordt er ten allen tijde ingespeeld op de huidige trends. In de tweede plaats hebben de designs altijd een bepaalde robuustheid die garant staat voor een jarenlange levensduur zodat jij lang kunt genieten van de tuinhaard.

Tuinhaarden

BonFeu heeft een aantal verschillende tuinhaarden in het assortiment; BonBini, BonSelo, BonSolo, BonBono, BonGiano, BonTino, Bonpyra en BonCarre.
Alle haarden zijn verkrijgbaar in zwart staal, en sommigen ook in geroest staal.

Het staal waarvan de tuinhaarden zijn gemaakt is een enorm sterk materiaal. Daardoor is de tuinhaard slijtvast en zeer duurzaam. Je zult er jarenlang plezier aan beleven.

De tuinhaarden zijn voorzien van leuke extra’s zoals bijvoorbeeld een grillrooster, een wokring of kookplaat. Voor de veiligheid zijn de modellen voor 2019 ook uitgerust met een deur met vonkenscherm.

Vuurschaal

BonFeu heeft ook een vuurschaal in het assortiment die verkrijgbaar is in verschillende formaten. De vuurschaal is gemaakt van cortenstaal. Cortenstaal is een metaallegering van ijzer waaraan fosfor, koper, silicium, nikkel en chroom zijn toegevoegd. Als de vuurschaal wordt blootgesteld aan het weer ontstaat er een roestlaag om de vuurschaal. Deze roestige bruin-oranje kleur is hét kenmerk van cortenstaal en geeft de vuurschaal een warme en natuurlijk vormgeving. Deze roestlaag is dan ook meteen een beschermende laag waardoor de vuurschaal bestand is tegen verdere corrosie. Daardoor is het materiaal supersterk en zeer duurzaam te noemen.

De vuurschaal van BonFeu heeft een eenvoudige, maar prachtige vormgeving. Het uitgesneden logo zorgt voor een bijzonder effect tijdens het stoken.  

Diverse accessoires

Als je een tuinhaard hebt aangeschaft, dan wil je daar natuurlijk jarenlang plezier van hebben. Bescherm je vuurhaard tegen allerlei weersinvloeden door er een beschermhoes overheen te doen. Voor elk model is er apart een hoes te verkrijgen zodat jij je tuinhaard optimaal te beschermen. Deze kun je meteen mee bestellen bij je terrashaard. Daarnaast zijn er nog diverse andere accessoires verkrijgbaar, denk aan een regenkap, een kachelpijp, een connector of een bakplaat! Zo kun jij je tuinhaard helemaal naar wens compleet maken en er jarenlang plezier van hebben.