Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Buitenkoken

Buiten koken - ook wel outdoor cooking genoemd - is helemaal hot! Maak de lekkerste Spaanse Paella in een authentieke Spaanse paellapan. Bereid de echte Italiaanse pizza's in een pizzaoven. Grill het malste stukje vlees op een barbecue. Of bereid de heerlijkste gerechten op een buitenkeuken. Samen koken en samen eten, genieten van het buiten zijn en van de zelf klaargemaakte gerechten. En dat in je eigen tuin. Wat wil je nog meer. Bekijk nu het assortiment aan barbecues, pizzaovens, paellapannen en rookovens op godu-tuin.nl. En daarmee heb je de allerbeste kwaliteit tegen de scherpste prijs. 

Genieten

Buiten koken is gewoonweg genieten van de lekkerste gerechten die je klaarmaakt in je eigen tuin samen met je familie, vrienden, buren, kennissen. En dat kan het hele jaar door. Koken in je tuin is niet alleen heel gezellig, maar ook nog eens lekker en gezond. Of je nog kiest voor een authentieke houtskoolbarbecue, een tafelmodel elektrische barbecue voor op het balkon of een pizzaoven, het kan allemaal. De mogelijkheden zijn oneindig en dat in je eigen tuin.

Pizzaoven

Met een pizzaoven heb je in een handomdraai een verse, knapperige pizza op je bord. En dat terwijl je lekker buiten zit op je terras. Leg achterin de pizza kleine takken en steek deze aan. Het voordeel van een houtgestookte pizzaoven droogt de pizza niet uit en daardoor behoudt het zijn sappen en heb je een lekker knapperige en verse pizza. In een houtoven bak je binnen no-time een pizza. Slechts in enkele minuten heb je een pizza op tafel staan en kun je de een na de andere pizza in de oven schuiven en al je gasten voorzien van een authentieke Italiaanse pizza.
Ook voor kinderfeestjes is dit een uitermate geschikte bezigheid en kun je kinderen zelf een pizza laten maken die gebakken wordt in de pizzaoven
die op tafel staat. Daarnaast kun je ook bijvoorbeeld broden bakken in de oven.

Paellapan + brander

Om de echte paella te bereiden is een paellapan en paellabrander onmisbaar. De pannen zijn over het algemeen gemaakt van plaatstaal, maar er zijn ook geëmailleerde pannen. De pannen zijn rond, hebben een platte bodem en zijn voorzien van handvatten. Ook hebben deze pannen een lage rand waardoor zoveel mogelijk rijst in contact komt met de bodem. Daardoor krijgt de rijst het knapperige kenmerkende korstje. Omdat het belangrijk is dat paella zo plat en dun mogelijk bereidt wordt, is het belangrijk dat de paella zou gelijkmatig mogelijk gegaard wordt. En dat kan meestal niet op het gasfornuis in jouw keuken. Een paellabrander maakt het wel mogelijk en op deze manier kun je al binnen 20 minuten de heerlijkste paella op tafel zetten. Een paellabrander is niet alleen geschikt voor gebruik in je tuin, ook kun je een paellapan, brander en gasfles eenvoudig meenemen naar een park, strand of de camping. En om het nog eenvoudiger te maken, zijn er ook standaards verkrijgbaar waar je de brander op kunt plaatsen.

Rookoven

Een rookoven gebruik je voor het roken van voedsel. Door het voedsel in de rook te leggen geeft het een speciale smaak aan je voedsel.
Een rookoven moet volledig worden afgesloten zodat de rook goed in het vlees of vis kan trekken.
Er zijn kleine rookoventjes verkrijgbaar, maar ook grote rookkasten die ook professioneel gebruikt kunnen worden.

Barbecues

Een elektrische barbecue, een gasbarbecue of "gewoon" barbecueën op houtskool; wat je ook wilt, bij godu-tuin.nl hebben we het allemaal. Van een tafelmodel die je ook op een balkon kunt gebruiken tot een complete buitenkeuken waarop je de lekkerste gerechten kunt bereiden. Waar je ook voor kiest, alle barbecues zijn van een zeer goede kwaliteit en je zult er absoluut jarenlang plezier van hebben. 

Maar dat niet alleen; barbecueën kan ook op een andere manier. Plaats op een vuurkorf of een vuurschaal een grillrooster en grill er je lekkerste stuk vlees of vis op.
En sluit de avond af met een warme kop chocomelk en marshmallows die je warmt in het vuur.
Of geniet van de warmte en de sfeer van de Mexicaanse Chimenea en bereidt daarin je vlees op een speciale grillrooster. Het kan allemaal.
Bezoek een onze webshop en ontdek alle mogelijkheden. 

Het hele jaar door

Kortom; 's zomers barbecueën is altijd gezellig. Maar hartje winter kun je ook genieten van sfeervol buiten koken en
warm je gelijk op aan het vuur van de vuurschaal of vuurkorf. Zo kun jij het hele jaar door genieten van je tuin, van je familie en vrienden,
onder het genot van een hapje en een drankje.