Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Vuurtafels | Aluminium & Cortenstaal

Een aluminium of cortenstaal vuurtafel kopen voor meer gezelligheid op uw terras

Een vuurtafel kopen betekent uzelf verzekeren van meer sfeer en gezelligheid in de tuin of op het terras. Een vuurtafel geeft sfeer en warmte in de tuin en zorgt ervoor dat u een groot deel van het jaar lekker buiten kunt zitten. Als het eigenlijk nog te koud is in het voorjaar of als de herfst al nadrukkelijk zijn intrede doet, kunt u het warm en gezellig maken op uw terras met een smaakvol ontworpen vuurtafel. U kunt daarbij kiezen uit verschillende modellen en de materialen aluminium of cortenstaal. De vuurtafels worden gestookt door middel van een gasfles.

Een stalen of aluminium vuurtafel voor jarenlang genieten

Met een Burni stalen vuurtafel doet u een aankoop waar u vele jaren plezier van gaat hebben. Een cortenstaal vuurtafel is weerbestendig en kan dus gewoon het hele jaar door buiten blijven staan. Een vuurtafel van corten staal krijgt zijn typische kleur doordat het materiaal gaat roesten. Dit hoort bij het proces en betekent niet dat de vuurtafel aan slijtage onderhevig is. Integendeel, de roestlaag geeft het uw stalen vuurtafel juist extra bescherming tegen weersinvloeden. Datzelfde geldt voor vuurschalen van cortenstaal. Een cortenstalen vuurtafel is onderhoudsarm en gemakkelijk schoon te houden.

Een aluminium vuurtafel van Burni of Easyfires is een stijlvolle aanvulling op de inrichting van uw tuin. En dat niet alleen, een tafelhaard van aluminium zorgt voor sfeer en warmte als het net wat te fris is om buiten te zitten. Wilt u van de laatste zonnestralen genieten of in de tuin ontbijten terwijl de zon langzaam opkomt? Steek uw aluminium vuurtafel aan en het wordt al snel lekker warm op uw terras. Aluminium vuurtafels zijn leverbaar in verschillende modellen, u kunt uw keuze dus afstemmen op uw persoonlijke voorkeur en de beschikbare ruimte. De vuurtafel is gemaakt van gepoedercoat staal dat weer- en vorstbestendig is. U kunt uw vuurtafel dan ook met een gerust hart het hele jaar door buiten laten staan.\

Hoe bedient u de tafel?

De tafelhaard is zeer eenvoudig te bedienen. Een elektrische ontsteking zorgt ervoor dat de haard gemakkelijk is aan te steken. U kunt door middel van de bedieningsknoppen de hoogte van de vlammen zelf instellen. Een beschermkap zorgt ervoor dat u niet per abuis in de vlammen terechtkomt. Dit maakt deze tafelhaarden ook veilig om te gebruiken als er kinderen of huisdieren op het terras rondlopen. De gasfles is eenvoudig te vervangen. Als u het terras verlaat dooft u de vlammen eenvoudig door de gastoevoer uit te schakelen. U hoeft dus niet zoals bij een hout gestookte tuinhaard te wachten tot het vuur is uitgedoofd voordat u kunt gaan slapen of het terras verlaten. Dit maakt een elektrische vuurhaard ook nog eens een stuk veiliger en gemakkelijker in gebruik. Wat natuurlijk niet wegneemt dat een tuinhaard of een vuurschaal ook zijn charme heeft.

Grillen met uw cortenstaal vuurtafel op gas

Sommige cortenstaal vuurtafels zijn voorzien van een grillrooster. U kunt ze op die manier eenvoudig gebruiken om vlees, vis en groente te grillen. Dit is een gezonde manier van voedsel bereiden omdat er nauwelijks vet bij gebruikt hoeft te worden. Door de hoge temperatuur schroeit het vlees meteen dicht en behoudt het dus zijn lekkere smaak. U kunt op deze manier snel en eenvoudig lekkere hapjes grillen terwijl u met uw gezin of met vrienden van de zon op uw terras geniet of van een warme zomeravond terwijl de schemer langzaam invalt.

Een duurzame inbouw vuurtafel kopen betekent dat u investeert voor vele jaren extra sfeer in uw tuin. Uw vuurtafel gaat zeer lang mee en daarom geeft Godu ook met een gerust hart 5 jaar garantie op alle vuurtafels. Of u nu kiest voor een inbouwhaard vuurtafel van cortenstaal of een inbouwhaard vuurtafel van aluminium, u koopt een stijlvolle warmtebron voor uw tuin of terras waar u jarenlang van kunt genieten. De inbouwbranders zijn eenvoudig te monteren in een tafel van staal of aluminium. Zo maakt u van een ietwat saaie terrasverwarmer een gezellige vuurtafel waar u als u wilt ook nog heerlijke hapjes op kunt grillen.

Het onderhoud van uw gas vuurtafel

Een aluminium vuurtafel of een cortenstalen vuurtafel hebben maar weinig onderhoud nodig. Als u uw vuurtafel heeft gebruikt om te grillen kunt u het grillrooster nadat het is afgekoeld eenvoudig schoonmaken met een vochtige doek, eventueel met een sopje van afwasmiddel. De vuurtafel zelf heeft in principe niet veel meer onderhoud nodig dan af en toe een vochtige doek. Als er na de winter groene aanslag op de vuurtafel is gehecht kunt u dit met een sopje verwijderen. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen of een hogedrukreiniger, deze kunnen uw vuurtafel beschadigen.

De voordelen van Burni tafelhaard

Een vuurtafel van cortenstaal of aluminium heeft een aantal in het oog springende voordelen:

  • Vuurtafels van stijlvol design
  • Een duurzaam product dat vele jaren meegaat
  • Geniet op uw terras van het vroege voorjaar tot ver in de herfst
  • Veilige verwarming van uw terras, alle onderdelen zijn CE gekeurd
  • Eenvoudig te bedienen
  • Bestand tegen weersinvloeden en vorst

Wilt u een mooie vuurtafel kopen? Bij Godu kunt u kiezen uit verschillende modellen. Een aluminium vuurtafel is verkrijgbaar in vierkant of rechthoekig model. Bij de cortenstaal vuurtafels kunt u ook voor een rond model kiezen. Cortenstaal vuurtafels zijn iets goedkoper dan een vuur tafel van aluminium. Beiden gaan vele jaren mee.