Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Cookking

De Cookking vuurschaal is een stijlvolle vuurschaal die zich in iedere tuin en op ieder terras thuis voelt. U kunt deze mooie vuurschalen in diverse modellen en maten bestellen. De meeste modellen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen zodat u zelf kunt bepalen welk model en in welk formaat het beste bij uw voorkeur past. U kunt de vuurschaal gebruiken voor gezellige warmte in uw tuin, zoals u dit bijvoorbeeld ook kunt doen met een steigerhouten vuurtafel. Met behulp van extra warmte kunt u ook al in het vroege voorjaar en tot in de late herfst lekker buiten zitten en buiten koken, ook als het daar eigenlijk net wat te fris voor is.

De vuurschalen en tuinhaarden van Cookking zijn in verschillende modellen leverbaar

Een vuurschaal van Cookking kunt u bestellen in diverse maten maar u kunt ook kiezen uit twee basisvormen. De Cookking vuurschaal vierkant is strak vormgegeven en past in een tuin die ook zo is ingericht. Heeft u bijvoorbeeld ook vierkante of rechthoekige plantenbakken van cortenstaal, dan past een vuurschaal in vierkant model daar perfect bij. Wilt u het wat speelser en heeft u bijvoorbeeld gekozen voor mooie hardhouten plantenbakken in ronde modellen dan kunt u daar prima een vuurschaal in rond model mee combineren.

Het plaatsen en gebruiken van de Cookking vuurschalen

Wanneer u een vuurschaal van Cookking gaat plaatsen, is het belangrijk hier even over na te denken. Plaats vuurschalen altijd op een stevige ondergrond zodat de kans op omvallen minimaal is. Zorg ervoor dat zaken in de omgeving van de vuurschaal geen vlam kunnen vatten, zoals overhangende takken, een parasol of zonnescherm of tuinmeubilair. Houd een vuurschaal die brandt altijd goed in de gaten. Zet een emmer water of zand binnen handbereik zodat u een brand direct kunt blussen. Let op uw kinderen en huisdieren als er een vuur in de schaal brandt zodat zij zich niet verwonden. Laat een vuurschaal nooit onbeheerd als er een vuur in brand. Doof het vuur voordat u gaat slapen of als u van huis gaat.

Welk model Cookking vuurschaal of tuinhaard past bij u?

Cookking heeft verschillende modellen vuurschalen. Zo is er de Cookking vuurschaal Bali, een mooie vuurschaal die goed gecombineerd kan worden met een grillrooster voor het grillen van vlees, vis, kip en groenten. U kunt deze vuurschalen ook combineren met een goulash pot voor het bereiden van heerlijke gerechten met gestoofd vlees. De Cookking vuurschaal Palma is vanwege zijn stabiliteit ideaal voor het stoken van en heerlijk vuur op uw terras. De diepe schaal zorgt ervoor dat het hout mooi opbrandt. De poten zitten op de buitenhoeken wat deze vuurschaal een stijlvol uiterlijk geeft. U kunt bij dit model kiezen uit diverse maten.

Waarom zou iedereen een grote vuurschaal in zijn tuin moeten hebben?

Een grote vuurschaal in uw tuin heeft een aantal aantrekkelijke voordelen:

  • U kunt bijna het hele jaar door buiten zitten, ook als het wat frisser is
  • U kunt in een vuurschaal vrijwel alle brandbare materialen stoken, dus ook een deel van uw afval
  • Een Cookking vuurschaal is gemakkelijk schoon te houden
  • U kunt vuurschalen het hele jaar door buiten laten staan, ze zijn weerbestendig
  • U kunt uw vuurschaal als grill gebruiken, ideaal om uw gezin of gasten te verwennen met lekkere hapjes

Een vuurschaal van Cookking is zeer duurzaam en gaat vele jaren mee. De vuurschaal is eenvoudig schoon te houden. U kunt volstaan met het verwijderen van de as en restanten als het vuur in de schaal is gedoofd. Eventueel kunt u de vuurschaal schoonmaken met een vochtige doek.

Kwaliteit staat bij Godu hoog in het vaandel

De vuurschaal kwaliteit is natuurlijk van groot belang bij het aankopen van een vuurschaal. Omdat er met vuur wordt gewerkt mogen er geen ongelukken gebeuren. Controleer uw Cookking vuurkorf dan ook altijd op mogelijke beschadigingen, zeker als u hem een tijd niet heeft gebruikt. Als het materiaal beschadigd is kan dit gevaarlijk zijn en kunt u de vuurschaal beter niet meer gebruiken. Maar gezien de uitstekende kwaliteit van de vuurschalen die Cookking op de markt brengt krijgt u bij Godu op uw aankoop in ieder geval 2 jaar volledige garantie. Bekijk ook eens onze sectie van de cortenstaal vuurschaal.

Bestel nu een mooie tuinhaard of vuurschaal tegen een aantrekkelijke prijs

Wilt u er het komend seizoen ook lekker warm bij zitten op uw terras? Bekijk dan van Cookking Yerseke, de Cookking Rosa tuinhaard of één van de andere vuurschalen van Godu. Uw bestelling wordt in de meeste gevallen uit voorraad geleverd en heeft u dan binnen 1 tot 2 dagen in huis. Als uw bestelling niet  direct kan worden geleverd informeren wij u uiteraard zo snel mogelijk over de te verwachten levertijd. Als u een sfeervolle warmtebron in uw tuin of op uw terras wilt dan is een vuurschaal en prima keuze. Deze vuurschalen zijn ook bij uitstek geschikt voor op het terras van uw horecagelegenheid. Uw gasten zullen de sfeer en warmte zeker op prijs stellen.