| Klarna Achteraf betalen

Easyfires vuurtafels

Bij Godu-tuin.nl vind je een uitgebreid en zeer hoogwaardig assortiment aan Easyfires vuurtafels. De vuurtafels van Easyfires zijn te verkrijgen in sterk en warm hardhout of strak en onderhoudsvriendelijk aluminium. Voor een vuurtafel van Easy fires ben je bij Godu-tuin.nl aan het goede adres! Wij hebben namelijk een groot assortiment van diverse modellen en formaten Easyfires vuurtafels beschikbaar. Zo is er altijd een vuurtafel beschikbaar die perfect aansluit bij jouw wensen en tuin. Geef je tuin een een heerlijk warme sfeer met een vuurtafel van Easy Fires!

Vuurtafels Easyfires met inbouwbranderVuurtafels Easyfires staat prachtig bij een loungeset

Ben je op zoek naar een vuurtafel voor bij de loungeset of een grote tuintafel met prachtig vuurspektakel? Op Godu-tuin.nl vind je het allemaal! De inbouwbrander werkt op gas en wanneer je een vuurtafel van Easy Fires bij ons aanschaft kun je uitgaan van absoluut veilige producten. 

Bij iedere vuurtafel is er rondom de inbouwbrander nog voldoende plek om borden, glazen en andere benodigdheden voor een gezellige dag of avond te plaatsen!

Accessoires en losse branders

Naast een fantastisch assortiment Easyfires vuurtafels, kun je bij Godu-tuin.nl ook terecht voor losse onderdelen voor nog meer plezier en gemak!
Een vuurtafel creëert in een oogwenk een gezellige en knusse Witte vuurtafel van Easyfires van aluminium sfeer in de tuin, waar je optimaal van kunt genieten, het hele jaar door. De vuurtafels van Easyfires en uiteraard ook de losse branders en accessoires hebben een luxe en hoogwaardige kwaliteit waardoor ze een zeer lange levensduur hebben. 

Eigenschappen Easyfires vuurtafel

  • De vuurtafels Easyfires zijn voorzien van een CE KIWA gecertificeerde brander wat betekent dat ze gegarandeerd veilig zijn in gebruik.
  • De vuurtafels van Easyfires zijn goed bestand tegen weersinvloeden. Bovendien komt elk model met een deksel welke ervoor zorgt dat er geen water in de brander terechtkomt. Ook kun je een beschermhoes over de vuurtafel plaatsen en de tafel behandelen met een speciaal vochtwerend middel voor maximale bescherming.
  • De Easy Fires vuurtafels hebben een sterk karakter, zijn erg duurzaam en hebben een lange levensduur.
  • De vuurtafels hebben een hoog gebruiksgemak en zijn zeer onderhoudsvriendelijk.Vuurtafels Easyfires met glazen ombouw
  • Iedere Easyfires vuurtafel is een prachtige sfeermaker en heeft een luxe ontwerp.

Bestellen?

Godu biedt een uitstekende service. Het bestellen van jouw vuurtafel Easyfires is snel gedaan en wordt zo spoedig mogelijk en gratis bezorgd binnen Nederland en België. Wil je meer weten over de vuurtafels of heb je vragen over je bestelling? Onze klantenservice je graag van dienst.