| Klarna Achteraf betalen

Forno vuurtafels

Een Forno vuurtafel maakt lange zomeravonden in de tuin nog fijner. Gezellig met z’n allen rond het vuur met een lekker hapje en drankje. Een vuurtafel brengt sfeer in elke tuin, zowel in de zomer als de winter. Daarnaast zijn deze vuurtafels Forno multifunctioneel: je kunt jezelf erbij opwarmen, er iets lekkers op grillen (als je er een grillplaatje bij bestelt) en je drankje erop kwijt.

Eigenschappen van de vuurtafel FornoEen groot assortiment vuurtafels Forno bij Godu-tuin.nl

  • gemaakt van kwalitatief hoogstaande materialen.
  • komt met een lange garantieperiode van vijf jaar.
  • vereist weinig onderhoud.
  • heeft een zeer lange levensduur.

Forno vuurtafels van cortenstaal: altijd een uniek product in de tuin

Cortenstalen producten hebben een bijzonder kenmerk: er ontstaat een natuurlijk roestlaagje dat het product de unieke oranjebruine kleur geeft. Deze roestkleur geeft de cortenstalen vuurtafels van Forno extra karakter en uitstraling. Bij levering is de vuurtafel van cortenstaal nog staalkleurig. Dit verandert naarmate hij langer aan de buitenlucht is blootgesteld. Hoe de vuurtafel er uiteindelijk uit komt te zien is Vierkante vuurtafels van Forno verkrijgbaar bij Godu-tuin.nlafhankelijk van locatie, luchtvochtigheid en weersomstandigheden. Je hebt dus altijd een uniek en stijlvol product in de tuin.

Kwalitatief hoogstaande materialen

De vuurtafels van Forno zijn gemaakt van duurzaam cortenstaal, ook wel bekend als weervast staal. Dit is een metaallegering waaraan koper, chroom, silicium, fosfor en nikkel zijn toegevoegd. Dit oersterke materiaal zorgt ervoor dat de vuurtafel jarenlang meegaat. Bovendien is dit materiaal bestand tegen alle weertypes. Het is 100% waterdicht en zal niet doorroesten.

Onderhoudsvriendelijk

Het natuurlijke roestlaagje dat na vier à vijf maanden ontstaat zorgt ervoor dat het materiaal niet doorroest. De Forno cortenstalen vuurtafel kan daarom probleemloos het gehele jaar buiten blijven staan. Je hoeft er verder niets meer aan te doen. De vuurtafel Forno zorgt elk seizoen Vuurtafels Forno geeft sfeer in elke tuinvoor warme avonden in de tuin. Door het gebruik van sterke en duurzame materialen heeft deze vuurtafel een zeer lange levensduur.

De Forno vuurtafel: past in elke tuin!

Vuurtafels van Forno zijn in allerlei vormen en maten te verkrijgbaar. Zo is er voor elke tuin een perfecte cortenstalen vuurtafel te vinden. Het is helemaal leuk als je de vuurtafel combineert met andere cortenstalen producten, zoals een stijlvolle cortenstalen plantenbak. Zo creëer je in een mum van tijd een warme sfeer in je tuin.