De Happy Cocoon inbouwbrander tafelhaard is gemakkelijk in gebruik

Rechthoek inbouwbrander groot van Happy Cocooning met glasombouwDe Happy Cocooning inbouwbrander geeft de keuze uit een inbouw tafelhaard in twee maten. Het vierkante model heeft een omvang van 31 bij 31 cm terwijl de rechthoekige inbouw tafelhaard 61 x 24 cm meet. Door middel van de meegeleverde mal is het eenvoudig om de plaats voor de inbouwbrander vuurtafel te bepalen waarna het benodigde gat eruit wordt gezaagd. De happy cocoon inbouwbrander past hierna precies passend in de tafel. Indien er en eigen tafel gebouwd wordt, is het verstandig om het stuk hout wat verwijderd wordt passend te houden. Dit kan desgewenst gebruikt worden om, indien de inbouwbrander niet gebruikt wordt, terug in de tafel te plaatsen, waardoor er een volledige tuintafel ontstaat.De inbouwbrander weegt respectievelijk 8,6 en 9,5 kilo en zijn derhalve gemakkelijk te vervoeren. De roestvrijstalen branders worden bedient door middel van een in zwart uitgevoerde bedieningsknop. De inbouwbrander heeft een vermogen van 6,5 watt (vierkant) en 12 watt (rechthoek) en worden geleverd met een CE goedgekeurde rubber gasslang met een lengte van 1 meter. Ook standaard toegevoegd zijn 2 kilo aan lava stenen en 4 keramische boomstammen om het vuur een levensechte aanblik te geven. De brander, gemaakt van hoogwaardig RVS, is zo goed van kwaliteit dat er standaard twee jaar garantie wordt gegeven. De bak waarop de inbouw tafelhaard is bevestigd zorgt ervoor dat de hitte niet doorstraalt naar de onderkant waardoor de gasfles met alle veiligheid in de voet kan staan. De constructie van de ophanging is der mate goed gemaakt dat hij niet heet wordt. Teven kunt u de inbouwbrander wel goed reinigen met een vochtige doen.

De voordelen van een inbouwbrander vuurtafel op gas

De happy cocoon inbouw tafelhaard, die werken op gas, hebben voordelen die groter zijn dan een hout gestookte tuinkachel. Het gaat hierbij om;

  1. Het is met de inbouw tafelhaard in het voor- en najaar al snel mogelijk om in de tuin te gaan zitten
  2. Door de lava stenen of keramische houtblokken ontstaat er een sfeervol tafereel
  3. Een inbouw tafelhaard is ook gewoon als tafel te gebruiken
  4. Er ontstaat bij een inbouwbrander vuurtafel geen hinderlijke rook of asvorming
  5. Happy cocoon biedt extra accessoires aan, gericht op hun producten

De Happy Cocoon inbouwbrander tafelhaard

Inbouwbrander voor een tafelhaard of tewel vuurtafelVoor dit product zijn enkele, speciaal op maat gemaakte accessoires verkrijgbaar. Een glazen ombouw zorgt ervoor dat de wind geen invloed krijgt op de vlammen. Ze branden gelijkmatig en zijn hierdoor ook veiliger voor bijvoorbeeld nieuwsgierige kinderhandjes. Zeer fraai is de wijnkoeler die geplaatst kan worden in het gat van de gasbrander. Behalve een chique uitstraling, blijven drankjes op deze wijze langer koel. De koeler wordt standaard met een deksel geleverd. Een voorbeeld van de extra toepassingen voor deze inbouw tafelhaard.

Voor de montage is er een tafelsupportset ontwikkeld, bestaande uit twee op maat gemaakte steunen. Een gasdrukregelaar zorgt ervoor dat de aanvoer van het gas naar de brander altijd constant zal zijn terwijl een rubber beschermprofiel de gasslang extra beschermd en de kans om er over te struikelen verkleint.

Met de kwaliteitsproducten van Happy Cocoon krijgt u altijd de beste inbouwbrander vuurtafel in huis. Of ze nu kant en klaar worden afgeleverd of bestaan uit deze zelf te monteren inbouwbrander. Het resultaat is altijd een verrijking voor de tuin en een sfeervolle aankleding van de lounge omgeving. Wij weten zeker dat u geen spijt zal krijgen van een keuze van een fraaie inbouwbrander vuurtafel.

Happy Cocooning bedenkt en maakt alles zelf

Inbouwhaard vierkant voor een vuurtafel op gasGodu is een exclusieve leverancier van de producten die Happy Cocooning op de markt brengt. Happy Cocoon ontwerpt en fabriceert zijn producten vanuit het Brabantse Rijen, een dorpje ten westen van Tilburg. Dat het bedrijf hier heel goed in slaagt blijkt wel uit het feit dat de producten van Happy Cocoon in heel Europa, van Finland tot Portugal en van Ierland tot Roemenië worden verkocht. In al deze landen herkend en erkend men de kwaliteitsproducten zoals de inbouwbrander vuurtafel die vanuit ons eigen land worden aangeboden. U krijgt geen spijt van deze inbouw tafelhaard en zal jarenlang plezier beleven aan de sfeer en warmte van een inbouwbrander vuurtafel in uw eigen tafel.