Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Inbouwbrander - Groot assortiment inbouwbranders van topkwaliteit!

Zwoele zomers en lange gezellige avonden in de buitenlucht, dat kan nu heel eenvoudig door een losse inbouwbrander op gas in te bouwen in een tuintafel. Om het gevoel van de zomer binnen handbereik te krijgen en om al vroeg van het voorjaar te genieten, kiezen tegenwoordig veel mensen ervoor om zelf een vuurtafel te maken. Menig huis is voorzien van een overdekte veranda en indien gecombineerd met een gashaard in de tafel is het al vroeg in het jaar mogelijk om vele aangename uren in de eigen tuin door te brengen. Uiteraard kan de warmte ook door een elektrische kachel of een grote, ronde heater worden geproduceerd, echter deze apparaten hebben weinig tot geen gezellige uitstraling. De extra sfeer wordt wel verkregen door de inbouwbrander of  een complete vuurtafel van merken zoals Happy Cocooning of Easyfires waarmee een kant en klare oplossing binnen handbereik is. De vuurtafel inbouwbrander is echter een snelle en eenvoudige oplossing, waarmee je de sfeer en warmte van een buitenhaard creëert in een bestaande, of nog zelf te ontwerpen tafel.

Om jou als klant een nog betere online shopping ervaring te kunnen bieden zijn we de afgelopen maanden druk bezig geweest met de ontwikkeling van godu.nl. Bekijk hier ons assortiment inbouwbranders op de nieuwe website.

 

De gezellige vuurtafel inbouwbrander is gemakkelijk te plaatsen

Rechthoek inbouwbrander groot van Happy Cocooning met glasombouwEr zijn verschillende inbouwbranders in ons assortiment beschikbaar. Maar Godu controleert en test uitgebreid of elke inbouwbrander goed functioneert en van topkwaliteit is. Happy Cocooning heeft 4 mogelijke inbouwbrander modellen, Easyfires heeft maar liefst 5 modellen en mocht je niet al teveel budget hebben kun je kiezen voor de inbouwbrander van Forno. Bij de meeste modellen is een mal meegeleverd zodat het eenvoudig is om het juiste formaat gat te zagen en vervolgens te inbouwbrander te plaatsen. Alle branders op gas zijn voorzien van een mooie RVS rand, de zodra de inbouwbrander in de tafel zakt leunt de brander op deze rand en sluit hij naadloos aan op de tafel.  

Een handige tip is als je een gat in de tafel zaagt dat het stuk hout wordt bewaard. Mochten het later nodig zijn om de tafel weer af te dichten dan past dit onderdeel er precies in. De inbouwbranders wegen 7 en 12 kilo en zijn derhalve gemakkelijk te vervoeren. De roestvrijstalen branders worden bediend door middel van een in zwart uitgevoerde bedieningsknop. De inbouwbrander heeft een vermogen van tussen de 6,5 watt (vierkant) en 17,5 watt (rechthoek) en worden geleverd met een CE goedgekeurde rubber gasslang met een lengte van 1 of 1,5 meter. Ook standaard toegevoegd zijn 2 kilo aan lavastenen en bij de Happy Cocooning zitten standaard 4 keramische boomstammen om het vuur een levensechte aanblik te geven.
De brander, gemaakt van hoogwaardig RVS, is zo goed van kwaliteit dat er standaard één of twee jaar garantie wordt gegeven.
De bak waarop de inbouw tafelhaard is bevestigd zorgt ervoor dat de hitte niet doorstraalt naar de onderkant waardoor de gasfles met alle veiligheid in de voet kan staan. 

De constructie van de ophanging is der mate goed gemaakt dat hij niet heet wordt. Tevens kun je de inbouwbrander wel goed reinigen met een vochtige doek.

De voordelen van inbouwbranders vuurtafel op gas

De Happy Cocoon inbouw tafelhaard, die werken op gas, hebben voordelen die groter zijn dan een hout gestookte tuinkachel. Het gaat hierbij om;

  1. Het is met de inbouw tafelhaard in het voor- en najaar al snel mogelijk om in de tuin te gaan zitten
  2. Door de lavastenen of keramische houtblokken ontstaat er een sfeervol tafereel
  3. Een inbouw tafelhaard is ook gewoon als tafel te gebruiken
  4. Er ontstaat bij een inbouwbrander vuurtafel geen hinderlijke rook of asvorming
  5. Happy cocoon biedt extra accessoires aan, gericht op hun producten

Leestip: Algemene informatie over vuurtafels

Een veilige en kwalitatieve losse inbouwbrander tafelhaard is van groot belang

Voor dit product zijn enkele, speciaal op maat gemaakte accessoires verkrijgbaar. Een glazen ombouw zorgt ervoor dat de wind geen invloed krijgt op de vlammen. Ze branden gelijkmatig en zijn hierdoor ook veiliger voor bijvoorbeeld nieuwsgierige kinderhandjes. Zeer fraai is de wijnkoeler die geplaatst kan worden in het gat van de gasbrander. Behalve een chique uitstraling, blijven drankjes op deze wijze langer koel. De koeler wordt standaard met een deksel geleverd. Een voorbeeld van de extra toepassingen voor deze inbouw tafelhaard.

Voor de montage is er een tafelsupportset ontwikkeld, bestaande uit twee op maat gemaakte steunen. Een gasdrukregelaar zorgt ervoor dat de aanvoer van het gas naar de brander altijd constant zal zijn terwijl een rubber beschermprofiel de gasslang extra beschermd en de kans om er over te struikelen verkleint.

Met de kwaliteitsproducten van Happy Cocoon krijg je altijd de beste inbouwbrander vuurtafel in huis. 

Of ze nu kant en klaar worden afgeleverd of bestaan uit deze zelf te monteren inbouwbrander. 

Het resultaat is altijd een verrijking voor de tuin en een sfeervolle aankleding van de lounge omgeving. Wij weten zeker dat u geen spijt zal krijgen van een keuze van een fraaie inbouwbrander vuurtafel.

Happy Cocooning, Easyfires & Forno bedenken en maken alles zelf

Godu is een exclusieve leverancier van de producten die Happy Cocooning op de markt brengt. Happy Cocoon ontwerpt en fabriceert zijn producten vanuit het Brabantse Rijen, een dorpje ten westen van Tilburg. Dat het bedrijf hier heel goed in slaagt blijkt wel uit het feit dat de producten van Happy Cocoon in heel Europa, van Finland tot Portugal en van Ierland tot Roemenië worden verkocht. In al deze landen herkent en erkent men de kwaliteitsproducten zoals de inbouwbrander vuurtafel die vanuit ons eigen land worden aangeboden. Je krijgt geen spijt van deze inbouw tafelhaard en zal jarenlang plezier beleven aan de sfeer en warmte van een inbouwbrander vuurtafel in uw eigen tafel.

Leestip: Hoe een inbouwbrander plaatsen in een eettafel. Maak zelf je vuurtafel!