| Klarna Achteraf betalen

Inbouwbranders vierkant

Heb je een prachtige (steiger)houten loungetafel of tuintafel in je tuin staan, maar wil je toch eigenlijk liever een vuurtafel? Gooi je bestaande tuintafel niet weg, maar tover deze met een inbouwbrander vierkant op een eenvoudige manier om tot een echte vuurtafel. Een tafel met een zelf ingebouwde inbouwbrander brengt veel sfeer met zich mee, zo transformeer je je tuin in no-time om naar een knusse, sfeervolle plek om heerlijk in te kunnen vertoeven. Breng gezelligheid en een prachtig vlammenspel in je tuin met een hoogwaardige vierkante inbouwbrander!

Hoogwaardig assortiment vierkante inbouwbrandersMet de inbouwbrander vierkant maak je van je tuintafel een prachtige vuurtafel

In onze webshop Godu-tuin.nl vind je een uitgebreid assortiment aan praktische en luxe vierkante inbouwbranders. Alle vierkante inbouwbranders in onze shop zijn 100% veilig en bieden een hoog gebruiksgemak! 

De inbouwbrander vierkant wordt geleverd inclusief gasslang en een aantal accessoires zodat de inbouwbrander zeer eenvoudig te monteren is en direct gebruikt kan worden. De inbouwbranders in ons assortiment zijn een voor een van hoogwaardige kwaliteit en hebben een lange levensduur.

Eigenschappen van de inbouwbrander vierkant

  • Gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen waardoor de vierkante inbouwbranders op gas beschikken over een lange levensduur.De vierkante inbouwbrander is eenvoudig te plaatsen in eigen tuintafel
  • Hoge bestendigheid tegen hitte en overige invloeden van buitenaf zoals vocht, vuil, roesten en corrosie.
  • De vierkante inbouwbranders worden geleverd inclusief handige deksel zodat er geen water in de brander terecht kan komen.
  • Inclusief accessoires zoals gasslang, drukregelaar en set lavastenen en/ of houtblokken van hoogwaardige kwaliteit.
  • Hoogwaardige kwaliteit, een hoog gebruiksgemak en optimale veiligheid.
  • De inbouwbrander vierkant werkt op gas en is zeer eenvoudig en veilig aan te sluiten op een gasfles.
  • Zeer eenvoudig in te bouwen in een eigen tuintafel dankzij een duidelijke handleiding.

Accessoires

De inbouwbrander vierkant wordt geleverd inclusief een aantal handige accessoires en benodigdheden.
Wil je graag een glasombouw om je inbouwbrander plaatsen? Deze zijn zeer eenvoudig mee te bestellen in onze webshop op Godu-tuin.nl!
Ook voor overige accessoires zoals (extra) houtblokken, gasflessen en overige toevoegingen kan je terecht in onze webshop.
Wil je meer informatie over onze vierkante inbouwbranders of heb je een andere vraag? Onze klantenservice staat graag voor je klaar!