De Mexicaanse tuinhaard oftewel chimeneas uit Mexico

Alle Sol-y-Yo® chimeneas worden met de hand gemaakt in de Mexicaanse hooglanden, op een ecologisch verantwoorde traditionele manier. De wanden van klei isoleren de warmte goed, dus ook met weinig hout kun je genieten van de warmte van het vuur.

Een chimenea is zowel een buitenkeuken als een open haard. Met de speciale accessoires kun je in de chimenea koken of grillen. Koken boven een open vuur met vrienden is een zeer aangename manier om van je tuin te genieten. 

Mexicaanse Chimenea BBQ tuinkachel

BBQ Chimeneas hebben een ingebouwde barbecue in het bovenste gedeelte van de chimenea waarop je je vlees of vis kunt grillen. Net als de reguliere chimenea is het ook mogelijk om een grillrooster in de opening te schuiven en binnenin de chimenea je voedsel te grillen. Zo kun je extra veel gasten tegelijkertijd voorzien van eten en kun je genieten van een gezellig samenzijn in je tuin onder het genot van een hapje en een drankje en de warmte van het vuur. 

Houtgestookte Pizzaoven. De perfecte pizza maker!

Makkelijk in gebruik, een geweldige smaak. De houtgestookte pizzaoven brengt een en al entertainment en vrolijkheid in je tuin. Iedereen stelt zijn eigen pizza samen met de ingrediënten die hij of zij het allerlekkerst vindt. Daarna stop je de pizza in de oven en iedereen ziet zo zijn pizza voor zich op tafel gebakken worden in de oven. 

Het gebruik is eenvoudig. Stapel kleine stukjes hout aan de achterkant van de oven, steek het aan en binnen een paar minuten heb je een echt vuur. Na 15 minuten is het vuur zo heet dat je in enkele minuten kunt genieten van een zelfbereide, ambachtelijke pizza. 

Een pizzaoven is ook zeer geschikt om te gebruiken tijdens een kinderfeestje! Zo geef jij een kinderfeestje dat de kinderen zich nog lang zullen herinneren. 

Koken op open vuur brengt je terug naar de ervaringen uit je kindertijd van kampvuren onder de sterrenhemel. Voel de liefde van het handwerk en geniet van de ervaring.