Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Nordic D'luxx

Gevestigd in Denemarken, met passie voor Scandinavisch design; en dat is zichtbaar in de bloempotten en lantaarns van het Deense merk Nordic D’luxx. Deze bloempotten en lantaarns zijn ontworpen door de Deense ontwerper Henrik Pederson. Kenmerken; modern, Scandinavisch en organisch. En dat in combinatie met functionaliteit, kwaliteit en duurzaamheid. Een eigentijds Scandinavisch design dat past in elke interieur- of exterieurstijl.


Over Nordic D’luxx

De Nordic D’luxx bloempotten zijn multifunctioneel en niet alleen als bloempot te gebruiken. Het is beslist geen traditionele bloempot zoals wij ze kennen, maar heeft veel meer functies die zowel binnen als buiten handig kunnen zijn. Zo zijn deze bloempotten niet alleen te gebruiken voor bloemen en planten, maar ook te gebruiken als ijsemmer, wijnkoeler, als speaker en als lichtbron. Of een combinatie van meerdere functies tegelijk.

Ingebouwde LED-verlichting brengt een warme en gezellige sfeer

De hoogwaardige ingebouwde LED-verlichting zorgt voor voldoende licht als je op een late nazomeravond buiten op het terras zit. Het geeft een warme en gezellige sfeer en daarmee creëer je onvergetelijke momenten met je partner, je gezin, familie of vrienden. Via een speciale app op je smartphone is de verlichting eenvoudig en snel te bedienen. Kies je favoriete kleur of stel eenvoudig in dat de kleuren elkaar steeds afwisselen. Ook kun je gebruik maken van voorgeprogrammeerde verlichtingsthema’s zoals lichttherapie, zonsondergang, random en nog veel meer. Afhankelijk van het formaat bloempot jij kiest en of de accu volledig is opgeladen, kan de verlichting zo’n 12 tot 15 uur branden.

Muziek luisteren via een bloempot

Naast het verstelbare licht kan de bloempot ook als speaker worden gebruik. Stream en speel je favoriete muziek voor nog meer gezelligheid en onvergetelijke avonden met allen die je lief zijn. Bedien de bloempot eenvoudig vanuit je luie stoel met de gratis app op je smartphone en door verbinding te maken via Bluetooth en toegang te krijgen tot je favoriete muziek kun jij luisteren op de plek waar jij maar wilt. Met een volledig opgeladen accu kun je maar liefst 6 uur jouw favoriete muziek luisteren. De speaker levert hoge prestaties en een geweldig geluid!

Bloempotten van Nordic D'luxx voorzien van verlichting en speakers

Gemaakt van zeer stevig en kwalitatief hoogstaand materiaal

De bloempot is gemaakt van zeer breukbestendig en vorstbestendig kunststof materiaal en kan temperaturen tot min 20 graden weerstaan. De bloempot is voorzien van een lederen band wat een zeer luxe uitstraling geeft. De bloempot is draadloos te gebruiken, zowel binnenshuis als buitenshuis. De bloempot heeft een elegant Scandinavisch design past in iedere interieurstijl of tuin. Een oplader om de batterij weer op te laden wordt meegeleverd.

Diverse toepassingen mogelijk

De bloempot is te gebruiken als ijsemmer, wijnkoeler, als speaker of als lichtbron. Of een combinatie van meerdere functies. Daardoor zijn er ook diverse toepassingen te bedenken wanneer jij de bloempot kan gebruiken. Wil je in de wintermaanden niet ’s avonds laat in een donker thuis thuiskomen? Schakel dan de verlichting aan en kom zo je gezellig verlichte huis binnen. Tevens is het ook ideaal te gebruiken om inbrekers te weren. Ze de verlichting aan als jij weg bent en potentiële inbrekers denken dat je thuis bent en zullen buiten blijven. Ook lichttherapie via de bloempot behoort tot de mogelijkheden.