Heb jij ook zo’n zin in gezellige zomeravonden rondom de barbecue chef? Heel begrijpelijk. Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een barbecue die precies bij jouw wensen past. Om de juiste keuze te maken is het verstandig om goed na te denken over wat jij met je nieuwe aanwinst wilt kunnen doen. Heb je weinig ruimte en genoeg aan een kleine grill, of ben je van plan om regelmatig driesterrenmaaltijden op tafel te zetten waarbij je wel wat kookoppervlak kunt gebruiken? Of je nu gaat voor de klassieke houtskoolbarbecue, de snelle gasbarbecue of een gemakkelijke elektrische variant, klein of groot, Outdoorchef of de BBQ chef heeft het allemaal!
Outdoorchef is er voor de echte barbecueliefhebber. Dit Zwitserse bedrijf is al dertig jaar volop bezig met het creëren van de ultieme barbecue-ervaring. Kwaliteit en comfort staan bij Outdoorchef hoog in de vaandel. Omdat iedereen verschillende wensen en behoeften heeft is Outdoorchef gespecialiseerd is zowel houtskool-, gas- én elektrische barbecues. Outdoorchef maakt het heel makkelijk voor je: gooi je stukje vlees of wat groenten erop en laat de barbecue het werk doen terwijl jij geniet van een lekker drankje in de zon. Zoals het hoort.
Maar niet alleen de vleesliefhebber kan bij Outdoorchef terecht. De grotere barbecues uit de collectie vormen een stijlvolle buitenkeuken waarop je de meest uiteenlopende gerechten kunt bereiden. Deze barbecues zijn voorzien van de Double Gourmet System, wat ervoor zorgt dat je verschillende gerechten op verschillende temperaturen tegelijkertijd kunt laten garen. Voor jou geen simpele kippenpoot, maar een heus driegangenmenu! Vlees braden, pizzabakken en sausjes warmhouden, allemaal op één barbecue. Door de inklapbare zijtafels heb je genoeg ruimte om al je spullen op kwijt te kunnen.
De gaskogelbarbecues van Outdoorchef bevatten een handig systeem waardoor je in een handomdraai de hitteverdeling van direct naar indirect kunt omzetten. Door dit ingebouwde trechtersysteem heb je eigenlijk twee barbecues in één. Wil je graag een mooi grillpatroon op je stukje vlees, plaats dan de trechter met de kleine opening naar boven en maak gebruik van de geconcentreerde hitte die daarbij vrij komt. Bij indirect grillen zet je de trechter met de grotere opening naar boven, waardoor er een meer gelijkmatige hitteverdeling ontstaat waarop je je maaltijd langzamer kunt laten garen. Deze trechter zorgt er bovendien voor dat je veel minder last hebt van vetvlammen en rookvorming.