Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Planten frames

Een plantenframe kun je gebruiken om je border te accentueren en strakke lijnen in je tuin te verwezenlijken. Door de open structuur van het frame overheerst het niet en geef je juist rust aan het omlijnde perk. Weelderige beplanten krijgen nu juist een kader en zal beter tot zijn recht komen. Een plantenframe bestel je eenvoudig op godu-tuin.nl tegen de scherpste prijzen. Verkrijgbaar in diverse formaten en materialen. 

Een plantenframe zorgt voor strakke lijnen in je tuin en accentueert je border. Daarnaast krijgen weelderige planten een kader en zullen beter tot zijn recht komen.
Het strakke design geeft de planten frame een elegante look. Plantenframes zijn er in diverse formaten. Onze kleinste variant is 60 x 60 cm en onze grootste is maar liefst 200 x 200 cm. We hebben vierkante, maar ook rechthoekige plantenframes in ons assortiment. Daarnaast heb je de keuze uit een plantenframe van cortenstaal, of van aluminium. Wat je ook kiest, beide materiaal zijn zeer sterk, van een uitstekende kwaliteit en daardoor zul je jarenlang plezier hebben van het frame. Daarnaast is een plantenframe ook zeer onderhoudsvriendelijk. Je hoeft het slechts schoon te maken met water en een doekje en dat is al genoeg.

Plantenframes van cortenstaal

Cortenstaal is een staalsoort dat zich kenmerkt door de roestbruine kleur. Als je een product van cortenstaal blootstelt aan allerlei weersinvloeden zal er zich een roestlaag om het product ontwikkelen. Na een maand of 6 is dit proces voorbij en vormt deze roestlaag een beschermlaag tegen verdere corrosie. Door deze beschermlaag is het materiaal zó sterk en stevig dat het product jarenlang mee zal gaan. Tevens is cortenstaal zeer onderhoudsvriendelijk en daardoor ook zeer geschikt te gebruiken in parken, marktpleinen en andere openbare ruimten. 

Plantenframes van aluminium

Aluminium heeft behoorlijk veel positieve kenmerken, het is niet voor niets dat er zoveel plantenbakken,
tuinmeubelen en dus ook deze plantenframes vervaardigd worden van aluminium. We zetten een aantal kenmerken voor je op een rijtje.

  • Aluminium is zeer licht van gewicht, slechts één derde van het gewicht van bijvoorbeeld staal. Daardoor is het product makkelijk verplaatsbaar.
  • Het is een sterk metaalsoort, het zal dus jarenlang meegaan 
  • Er wordt bij deze plantenframes gebruik gemaakt van 3 mm aluminium in plaats van de gebruikelijke 2 mm
  • Het frame is voorzien van een krasvaste toplaag en kan dus tegen een stootje
  • Aluminium is weerbestendig en kan het hele jaar door buiten blijven staan
  • Daarnaast is aluminium ook corrosiebestendig, het zal niet doorroesten
  • Een plantenframe van aluminium is verkrijgbaar in elke gewenste RAL-kleur

Meer over de RAL-kleuren

Een plantenframe van aluminium is verkrijgbaar in bijna elke kleur die jij maar wilt. De standaardkleuren zijn wit, lichtgrijs en zwartgrijs (RAL 9010, 7021, en 7035) en direct uit voorraad leverbaar.
Voor de andere kleuren zullen wel opstartkosten in rekening worden gebracht en zal de levertijd ook iets langer duren.