Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Polymeer beton plantenbakken

Op godu-tuin.nl hebben wij diverse soorten plantenbakken in ons assortiment. Zo zijn er plantenbakken van aluminium, van cortenstaal, van polyester of van hout. Maar ook hebben wij plantenbakken van polymeerbeton. Polymeerbeton is een gegoten composietsteen en door de sterkte van dit materiaal zeer geschikt voor gebruik in openbare ruimtes, zoals in parken, op marktpleinen, voor de ingang van je winkel of kantoor. Natuurlijk staat deze plantenbak ook prachtig in je eigen tuin. Bekijk ons assortiment aan plantenbakken van polymeerbeton hier. 

Polymeerbeton

Polymeerbeton heeft een zeer hoge druk- en treksterkte. Vele malen hoger dan vezel versterkt beton. Het composiet voor de plantenbakken is gemaakt van natuurlijke materialen gemengd met bindmiddel die meer en meer recyclebaar wordt. Dit materiaal is van zo'n goede kwaliteit dat de plantenbakken van polymeerbeton niet onderhevig zijn aan slijtage. Daarnaast zijn de bakken ook 100% waterdicht en daarmee vorstbestendig. Je kunt de bak dan ook het hele jaar buiten laten staan. Door de dichte structuur zal het materiaal geen vuil opnemen, sterker nog, één regenbui en de plantenbak is weer helemaal schoon.

De voordelen van een plantenbak van polymeerbeton

  • Polymeerbeton heeft een zeer hoge druk- en treksterkte. Vele malen hoger dan van gewoon beton.
  • De plantenbak is volledig vorstbestendig en waterdicht. De plantenbak kan het hele jaar door buiten blijven.
  • Vanwege het gladde materiaal is deze plantenbak zeer onderhoudsvriendelijk. Een regenbui zal de plantenbak reinigen. 
  • Polymeerbeton is een duurzaam materiaal, niet onderhevig aan slijtage. Je zult jarenlang plezier beleven aan de plantenbak.
  • Polymeerbeton bestaat uit natuurlijke grondstoffen zoals kwarts, basalt en graniet gemengd met kunsthars
  • Op de Adezz plantenbakken van polymeerbeton ontvang je 5 jaar garantie 

Belangrijk: haal de plantenbak direct uit de verpakking zodra je deze thuis afgeleverd krijgt. Dit om eventuele vochtvlekken te voorkomen. 

Diverse modellen

Op godu-tuin.nl zijn er diverse modellen verkrijgbaar. Zo is de Banco-serie van Adezz een strakke en moderne vierkante plantenbak. De plantenbakken uit de Besso-serie zijn schaalvorming en in verschillende formaten verkrijgbaar. Er is zelfs een model die voorzien is van een zitring, zodat mensen op de rand van de bak kunnen zitten. Ideaal voor in een park of op een plein.
De plantenbak uit de serie Barro lijkt op de traditionele terracotta bloempotten.
Zo is er voor elke tuin, voor elk park of plein een passend polymeerbeton plantenbak te vinden. 

De plantenbakken zijn verkrijgbaar in diverse formaten, van klein tot heel groot. We hebben er zelfs een met een doorsnee van 235 cm. Ontdek nu ons assortiment plantenbakken van polymeerbeton en bestel vandaag nog tegen de scherpste prijs.