Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Schaduwdoeken

Een schaduwdoek in de tuin is een geweldige manier om een heerlijk plekje in de schaduw te creëren. De schaduwdoeken in ons assortiment op Godu-tuin.nl zijn er in verschillende vormen en maten. Daarnaast zijn de schaduwdoeken in diverse kleuren te verkrijgen. Heb je een specifieke wens? Dat is ook geen probleem, de schaduwdoeken zijn vaak ook geheel naar wens en op maat te maken!

Het creëren van een plek in de schaduw Een schaduwdoek biedt een optimale bescherming tegen uv-straling

De schaduwdoeken zijn speciaal ontworpen om je te voorzien van een plekje (of grote plek kan natuurlijk ook!) in de schaduw. Zo kan je ook tijdens hete zomerdagen heerlijk vertoeven in de tuin. Daarnaast brengt een schaduwdoek ook een stukje gezelligheid met zich mee. Een knusse plek waar je lekker in je loungeset of aan tafel kunt genieten van het mooie weer met een hapje en drankje! 

Schaduwdoeken gemaakt van hoogwaardige materialen

De schaduwdoeken in ons assortiment op Godu-tuin.nl zijn stuk voor stuk gemaakt van zeer hoogwaardige materialen en hebben een lange levensduur. De hoogwaardige kwaliteit van de schaduwdoeken maakt het mogelijk ieder jaar weer te genieten van een gezellig plekje in de schaduw! De schaduwdoeken in onze webshop zijn voorzien van sterke bevestigingsmaterialen, een gebruiksvriendelijk ophangsysteem en hebben een uitstekende kwaliteit.

Een schaduwdoek gaat UV-straling tegenMet een schaduwdoek creëer je een gezellig plekje in de tuin

Een goede schaduwdoek gaat de schadelijke UV-stralen van de felle zon tegen. Vaak heb je het niet door omdat je lekker in de koele schaduw zit, maar je kan wel zeker verbranden in de schaduw! Erg slecht voor je huid en bovendien zeer pijnlijk. Met een schaduwdoek uit ons assortiment hoef je je hier geen zorgen meer over te maken. Onze schaduwdoeken bieden namelijk tot wel 95% bescherming tegen UV-straling! 

Hoge bestendigheid tegen weersinvloeden

De schaduwdoeken in ons assortiment zijn bestand tegen vrijwel alle invloeden van buitenaf zoals weersinvloeden, maar ook vallende takken en andere invloeden die beschadigingen kunnen veroorzaken. Hierdoor kan de schaduwdoek in principe het gehele jaar buiten blijven hangen. Wel is het aan te raden de schaduwdoek naar beneden te halen tijdens storm of erg harde wind. Daarnaast zijn de doeken zeer eenvoudig schoon te maken en erg onderhoudsvriendelijk.