| Klarna Achteraf betalen

Tierra Outdoor Foxx dining

Het innovatieve Tierra Outdoor heeft een groot assortiment aan prachtige, hoogwaardige en duurzame tuinmeubels en producten. Zo ook de Tierra Outdoor Foxx dining serie. Deze serie bestaat uit een prachtige selectie van de meest praktische, duurzame dining producten met een mooie uitstraling. Tierra Outdoor staat garant voor innovatieve tuinmeubels van uitermate hoge kwaliteit, een prachtig design en een lange levensduur. Hierdoor weet je zeker dat je lange tijd kunt genieten van een heerlijke zitplaats in de tuin, op het balkon, het gazon of het terras! 

Tierra Outdoor Foxx tuinstoel met armleuning van teakhout

Gratis levering 1-10 werkdagen
€134,95 129,00

Tierra Outdoor Foxx tuinstoel met armleuning van aluminium

Gratis levering 1-10 werkdagen
€134,95 129,00

Tierra Outdoor Foxx dining is vervaardiging van aluminiumFoxx Diningset bestaat uit Omnigo tafel en Foxx Tuinstoelen

De Foxx dining serie van Tierra Outdoor is gemaakt van hoogwaardige materialen zoals aluminium. Aluminium is een zeer duurzaam en lichtgewicht product welke ondanks zijn lichte gewicht een uitermate sterk materiaal is. Dit fantastische materiaal zorgt ervoor dat de producten uit deze serie een hoge bestendigheid hebben tegen vrijwel alle weersinvloeden. Daarnaast is de serie ook goed bestand tegen beschadigingen, slijtage en corrosie en kun je een lange tijd genieten van een heerlijke plek in de tuin!

Warm en duurzaam teakhout

De Tierra Outdoor Foxx dining tuinmeubelen worden naast aluminium, ook gemaakt van teakhout. Dit uitermate duurzame, sterke en natuurlijke materiaal zorgt voor een warme uitstraling. Door het moderne, maar toch ook natuurlijke ontwerp kunnen de meubelen deze serie in vrijwel iedere stijl tuin of andere buitenplaats een mooi plekje vinden! Het teakhout, gebruikt voor de vervaardiging van de tuinmeubelen is voorzien van het FSC-keurmerk en staat garant voor verantwoord houtgebruik.Tierra Outdoor Foxx dining tuinstoel verkrijgbaar in teakhout en aluminium armleuningen

Foxx dining van Tierra Outdoor is een prachtige diningset

De diningset Omnigo/Foxx is te verkrijgen in een prachtige, complete set van 4 stoelen en een tuintafel. Je kunt kiezen uit een set vervaardigd van aluminium voor een industriële, moderne look of de set van aluminium gecombineerd met teakhout voor een warme, meer natuurlijke uitstraling. Deze complete diningset is te bestellen op Godu-tuin.nl. Wanneer je vragen hebt over de Foxx diningset kun je uiteraard altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij staan graag voor je klaar!