| Klarna Achteraf betalen

Tierra Outdoor maximus loungeset

De Tierra Outdoor Maximus loungeset heeft een beetje van alles: een modern uiterlijk met warme teakhouten details. Het teakhout brengt een natuurlijk tintje, wat in combinatie met het strakke design ervoor zorgt dat de Maximus lounge met diverse stijlen tuinmeubilair te combineren is.

Kenmerken van de Maximus loungeset van Tierra Outdoor Tierra Outdoor Maximus Loungeset verkrijgbaar in losse onderdelen

  • Gemaakt van sterk en weerbestendig aluminium en details van teakhout.
  • Kan tijdens alle seizoenen buiten blijven staan.
  • Komt met een garantieperiode van maar liefst drie jaar.
  • Een echte lichtgewicht en daarom gemakkelijk te verplaatsen.

Tierra Outdoor Maximus loungeset: de voordelen

De complete Maximus loungeset bestaat uit:

  • 1 Maximus hoekbank links
  • 1 Maximus hoekbank rechtsMaximus loungeset van Tierra Outdoor verkrijgbaar in losse onderdelen
  • 1 Maximus kleine hoek
  • 1 Maximus koffietafel

De Maximus lounge van Tierra Outdoor heeft een luxe en stijlvolle uitstraling die in elke tuin en op elk terras goed uitkomt. Het frame is gemaakt van aluminium.
Dit materiaal is sterk en duurzaam en gaat daarom jarenlang mee. Het frame is bovendien door en door gekleurd, zodat een eventuele beschadiging nauwelijks opvalt.

De comfortabele kussens zijn gemaakt van speciaal buitentextiel. Dit materiaal is uitstekend bestand tegen weersinvloeden en droogt snel op na een regenbui. Toch raden wij aan om de kussens gedurende lange regen- en vorstperiodes op een droge plaats te bewaren. Dek de kussens niet af met een doek of zeil: dit kan voor permanente vlekken zorgen.

Onderhoud van de Maximus lounge

Wil je de set binnen laten overwinteren? Dat is geen enkel probleem! De Tierra Outdoor Maximus loungeset is vanwege het aluminium frame een echte lichtgewicht en daarom gemakkelijk te verplaatsen. Wil je hem liever in de tuin laten staan? Dat kan ook! De gebruikte materialen zijn prima bestand tegen alle weersinvloeden.

Het aluminium frame heeft weinig onderhoud nodig. Een regenbui doet het meeste werk. Maar wil je de levensduur aanzienlijk vergroten, dan raden wij aan om het frame af en toe met speciale cleaner en protector te behandelen. Ook het teakhouten gedeelte heeft baat bij zo nu en dan een behandeling met teakolie. Deze producten zijn gemakkelijk te bestellen in onze webshop. Gebruik bij het schoonmaken geen agressieve schoonmaakmiddelen of sponzen: deze kunnen het materiaal beschadigen.