| Klarna Achteraf betalen

Tierra Outdoor salamanca lounge

De Tierra Outdoor Salamanca loungeset is een aanwinst voor elke tuin. Door het strakke uiterlijk heeft deze luxe loungeset een modern uiterlijk dat bijzonder goed met diverse stijlen tuinmeubilair te combineren is. Houd je wel van een beetje afwisseling? Dan heb je de juiste loungeset uitgekozen. Het frame is gemaakt van aluminium, dat ondanks de hoge kwaliteit zo licht als een veertje is. De loungeset is dus gemakkelijk te verplaatsen, zodat je naar hartenlust kunt variëren.

Eigenschappen van de Tierra Outdoor Salamanca loungeTierra Outdoor Salamanca driezitsbank

  • Modern en minimalistisch design dat in elke tuin goed uitkomt.
  • Gemaakt van sterk en duurzaam aluminium, waardoor een lange levensduur gegarandeerd is.
  • Komt met een garantieperiode van wel drie jaar.
  • Licht van gewicht en gemakkelijk te verplaatsen.

De Salamanca lounge: kwaliteit ten top

Tierra Outdoor levert kwalitatief hoogstaande tuinmeubelen voor een eerlijke prijs. De Tierra Outdoor Salamanca loungeset is dan ook gemaakt van de beste materialen. Het frame bestaat uit sterk en duurzaam aluminium. Dit materiaal heeft een aantal voordelen. Zo is het bijvoorbeeld door en door gekleurd. Als het frame onverhoopt een beschadiging oploopt, valt deze nauwelijks op. Daarnaast is aluminium uitstekend bestand tegen allerlei weersinvloeden. Het is volledig waterdicht, slijtvast en zal niet snel vervagen.

Salamanca lounge kussens: sterk texfabric voor buitenTierra Outdoor Salamanca lounge set past in elke tuin

De luxe kussens van de Tierra Outdoor Salamanca loungeset zijn gemaakt van speciale stof dat bijzonder goed tegen alle weersomstandigheden kan. Je hoeft daarom niet naar buiten te rennen zodra je ziet dat het gaat regenen, want daar kunnen deze kussens prima tegen. Wel is het verstandig om de kussens op een droge plek te laten overwinteren. Zo verleng je de levensduur aanzienlijk. Probeer de kussens niet af te dekken met een doek of zeil: hierdoor kunnen vlekken ontstaan.

Onderhoud van een Tierra Outdoor Salamanca lounge

De Salamanca loungeset van Tierra Outdoor is heel onderhoudsvriendelijk. Een flinke regenbui doet het meeste werk. Met een vochtig doekje kan het frame zo nu en dan even schoongemaakt worden. Ook is het aan te raden om het frame af en toe te behandelen met speciale aluminium cleaner en protector. Deze is gemakkelijk te bestellen via onze webshop.