Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Tierra Outdoor tuinbanken

Haal een stukje woonkamer naar je tuin met de tuinbanken van Tierra Outdoor! De dagen worden langer en die wil je het liefst in optimale comfort doorbrengen. Met de Tierra Outdoor tuinbanken worden zomerdagen in de tuin nog fijner. De tuinbanken zijn in allerlei stijlen te verkrijgen. Er zit er daarom altijd eentje tussen die precies goed uitkomt in jouw tuin!

Eigenschappen van Tierra Outdoor tuinbankenTierra Outdoor tuinbank Cordoba is een plaatje in elke tuin

  • Gemaakt van kwalitatief hoogstaande materialen.
  • Gegarandeerd een lange levensduur.
  • Kunnen tijdens de winter buiten blijven staan.
  • In diverse formaten te verkrijgen.
  • Komen met een garantieperiode van maar liefst drie jaar.

Voordelen van tuinbanken van Tierra Outdoor

Tierra Outdoor staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarom kun je ervan uit gaan dat je jarenlang plezier zult hebben van je nieuwe aanwinst. De banken zijn weerbestendig, en slijtvast. Ze kunnen daarom tijdens de winter en regenperiodes zonder problemen buiten blijven staan. De banken zijn gemaakt van duurzame materialen van een uitermate goede kwaliteit. Daarbij is de Tierra Outdoor tuinbank ook onderhoudsvriendelijk!

Cordoba tuinbank van Tierra Outdoor gemaakt van uitermate duurzaam en kwalitatief materiaal

Mooie vormgeving

De vormgeving van de tuinbank en is prachtig. Klassiek en nostalgisch zijn kernwoorden voor de tuinbank. De Cordoba bank van Tierra Outdoor bijvoorbeeld heeft een warme en natuurlijke uitstraling en zal prachtig staan in iedere tuin of rondom het huis. Op de tuinbank kunnen kussens geplaatst worden voor een heerlijk zitcomfort. 

Tierra Outdoor tuinbanken: onderhoudsvriendelijk

Tierra Outdoor tuinbanken vereisen weinig onderhoud. Neem de bank zo nu en dan af met een vochtig doekje. Gebruik hierbij geen agressieve schoonmaakmiddelen en sponzen, want deze kunnen het materiaal beschadigen.