Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Trampolines

Een trampoline is een erg leuke manier om fit te blijven, plezier te hebben in de buitenlucht of te werken aan je routine op een professioneel niveau. Voor veel kinderen is buiten spelen met een trampoline echt een feestje! Trampolines komen in vele vormen en formaten en met of zonder accessoires. De ene kan in de grond worden ingegraven, terwijl de andere op een frame staat. Welke trampoline het meest geschikt is voor jou hangt af van het gebruik, de leeftijd van de gebruiker, de beschikbare ruimte en natuurlijk persoonlijke voorkeur. Trampolines zijn te verkrijgen in diverse prijsklassen waardoor er altijd wel een trampoline te vinden is die perfect past bij jouw budget!

De hoogste normen

Een goede trampoline biedt veel waarde voor je geld. Belangrijke eigenschappen van een trampoline zijn de normen voor veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit. Een trampoline gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen geniet natuurlijk ook de voorkeur. Zo weet je zeker dat je een zo lang mogelijke tijd kunt genieten van je trampoline. Wanneer je van plan bent een trampoline aan te schaffen is er uiteraard veel verschil in kwaliteit en prijs. De veiligheid van een trampoline is een standaard gegeven en hier zijn dan ook keurmerken voor. In Nederland zijn de veiligheidsnormen hoog en iedere trampoline dient dan ook een bepaalde veiligheid en kwaliteit te bieden. Een vooraanstaand merk op het gebied van trampolines is bijvoorbeeld Salta Trampolines. De trampolines van Salta zijn veilig, gemaakt van een zeer hoge kwaliteit materialen en duurzaam. Van jouw aankoop zul je jarenlang plezier hebben!

Salta Trampolines vierkant

Diverse trampoline series

Veel merken bieden diverse series aan trampolines. Trampolines speciaal ontworpen voor peuters en kinderen, trampolines voor volwassenen, voor professionals,
voor fitness doeleinden en natuurlijk puur voor het springplezier. Zo zijn er ook diverse soorten trampolines. Zoals bijvoorbeeld de trampoline die in de grond verwerkt kan worden en op deze manier één wordt met je gazon en de tuin en de trampoline met onderstel en eventueel een trappetje. Er zijn natuurlijk ook trampolines met en zonder net. Een net biedt veiligheid tijdens het springen zodat je niet buiten de trampoline kunt vallen. Als je trampoline omringt is door gras of een andere zachte ondergrond is het niet altijd nodig een net te plaatsen.  

Trampolines geschikt voor zowel kinderen als volwassenen

De trampolines van ieder merk zijn per serie afgestemd op de gebruiker. Zo zijn er bijvoorbeeld series die speciaal ontwikkeld zijn voor peuters en kleine kinderen. Het springen op een trampoline draagt bij aan de ontwikkeling van het kind door een betere balans en draagt bij aan de motoriek. Naast de trampolines voor peuters en kleine kinderen zijn er natuurlijk ook iets grotere trampolines welke goed geschikt zijn voor grotere kinderen. En overige trampolines welke geschikt zijn voor tieners en volwassenen van het niveau van puur speel- en springplezier tot professioneel niveau! 

Trampoline ingegraven wordt één met het gazond

Een trampoline kopen?

Godu-tuin.nl biedt een groot assortiment aan trampolines; in diverse formaten, vormen en kleuren. Trampolines die je boven de grond plaatst, maar ook trampolines die je in de grond moet ingraven. Naast trampolines bieden we ook een groot assortiment aan optionele accessoires. Denk voorbeeld aan een trappetjes om zo makkelijker op de trampoline te klimmen, een beschermhoes om de trampoline te beschermen tegen weersinvloeden, of een veiligheidsnet, om zo nog veiliger te springen zonder ongelukken. Wil je een trampoline kopen maar kom je er even niet uit? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers staan jou graag te woord.

Lees ook: Trampoline kopen; tips waar je op moet letten!