Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Tuinhaarden

Warme zomeravonden zijn er in Nederland helaas niet veel. Toch wilt u gewoon lekker buiten kunnen zitten en genieten in uw eigen achtertuin. Tuinhaarden helpen u om de tempratuur in je achtertuin aangenaam te houden. Zelfs tijdens een frisse zomeravond kan je gewoon in de tuin blijven zitten. Naast extra warmte zorgt de haard ook nog eens voor een sfeervol vuurtje zonder rookoverlast. De kachelpijp aan de haard voert de rook af zodat uw gasten geen last krijgen van de rook.

Tuinhaard of vuurschaal kopen?

Zwarte tuinhaard brandend van gecoat staalVoor uw terras kunt u kiezen voor een tuinhaard of vuurschaal. Het zou ook kunnen dat een vuurtafel het beste in uw tuin past. Maar wat is voor uw terras eigenlijk de beste keuze? Als eerste is het natuurlijk een kwestie van smaak. Misschien vindt u een vuurschaal een stuk gezelliger staan. Nog een verschil is de ruimte die de haard in beslag neemt. De meeste haarden zoals bijvoorbeeld de Mexicaanse tuinhaard kunt u niet even snel wegzetten zoals een vuurschaal. U heeft dus wel een terras nodig met ruimte om uw eigen buitenhaard neer te zetten. Het voordeel is wel dat u met de buitenhaard dezelfde sfeer als een openhaard op uw terras creëert. U kunt zo samen genieten van een gezellig vuurtje bij het terras. Misschien wel het grootste pluspunt is dat u bij een harde wind geen last krijgt van de rook. Zo kunt u zelfs bij een harde wind genieten in uw eigen achtertuin.

Tuinhaarden in diverse designs

Hangende terrashaard in de kleur zwart van staalAls u opzoek gaat naar een leuk model voor bij uw terras dan kunt u kiezen uit diverse designs. U kunt kiezen uit een gesloten model of een open model met een korf om het terras te beschermen tegen eventuele vonken. Naast buitenhaarden met een afvoerpijp zijn er ook modellen zonder afvoer. Kies online zelf wat het beste bij uw huis past en het handigste is. Genieten van een mooie tuinhaard in uw achtertuin, dat is toch wat u wilt!