Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Tuinhaarden cortenstaal

De buitenhaard van cortenstaal wordt vervaardigd van speciaal ontwikkeld staal. De Amerikanen waren de grondleggers van dit soort staal en waren opzoek naar een soort dat de juiste weerbestendigheid heeft. Om de weerbestendigheid van het staal te creëren worden verschillende soorten samengevoegd zoals: Koper, Fosfor en Chomer. Dankzij de chemische reactie heb je een buitenhaard die zonder behandeling perfect weerbestendig is. Een cortenstalen buitenhaard roest hierdoor niet en kan niet kapot vriezen. Ondanks dat een tuinhaard van cortenstaal niet roest heeft het uiterlijk wel een roestige kleur. De kleur van de haard is juist dat gene wat veel mensen aantrekt in het design van de buitenhaard. De kleur ontwikkeld zich in de loop der jaren ook nog eens, waardoor je een bijzonder stukje vakmanschap in huis haalt.

Tuinhaarden van cortenstaal met een lange levensduur

Vierkante terrashaard van cortenstaalDe weersomstandigheden waar staal zich in bevind is absoluut van invloed op de levensduur van een tuinhaard. Tenzij je kiest voor een buitenkachel van cortenstaal. Cortenstaal is één van de meest weerbestendige materialen van dit moment. Dankzij de speciale corrosie laag wordt verdere aantasting voorkomen, waardoor echte roest wordt tegengehouden. Hierdoor kan een officiële cortenstalen haard nog jaren meegaan. Onderhoud is voor de cortenstalen haarden niet nodig, waardoor je er verder geen omkijken meer naar hebt. Je hoeft alleen nog te genieten van het prachtige design in je eigen achtertuin. Godu heeft namelijk diverse tuinhaarden van cortenstaal met een prachtig design.

Cortenstalen tuinhaard met unieke mogelijkheden

Het design van tuinhaarden is vaak erg belangrijk. Het oog wil namelijk ook wat naast het feit dat de terrashaard van cortenstaal onverwoestbaar is. Naast design wordt er ook nagedacht over de functionaliteiten van de terrashaarden. Het kan namelijk lastig zijn als de wind verkeerd staat en de rook rechtstreeks je terras opgaat. Bij Godu zijn er stijlvol ontworpen tuinhaarden met een speciale ronding. Deze ronding zorgt ervoor dat de rook zelfs tijdens een winderige dag netjes wordt afgevoerd.

Barbecueën met een buitenhaard van cortenstaal

Cortenstalen terrashaard om te bbqenDe warmte in tuinhaarden van cortenstaal kan aardig hoog oplopen dankzij de geleiding van het metaal. Hierdoor is het mogelijk om eten te bereiden in de tuinhaard. Het enige dat je hoeft te doen is een barbecuerooster in de tuinhaard plaatsen. Dit rooster kan je net boven de houtblokken plaatsen en je kan genieten van een echte grilsmaak op hout. Experimenteer met verschillende soorten hout en je proeft dit terug in de unieke smaaksensatie van het vlees. Hierdoor kan je niet alleen genieten van de prachtige uitstraling van een buitenkachel cortenstaal, maar ook van heerlijk gegrild vlees.

Een buitenhaard bestaand uit cortenstaal kopen?

Tuinhaard van Cortenstaal met houtopslag er omheenDe cortenstalen buitenhaard is direct een unieke trekpleister in je achtertuin. Je terras wordt nu prachtig verwarmt en dankzij de metalen geleiding wordt je buitenterras al snel aangenaam warm. De cortenstaal tuinhaard is dan ook absoluut een geliefde eyecatcher in je eigen tuin. Het is alleen belangrijk dat je controleert of de haard ook echt van cortenstaal gemaakt is. Op het internet zijn er veel namaak producten in omloop die gewoon een verweerd uiterlijk hebben door corrosie. Dit is geen samensmelting van metalen, waardoor de unieke look ontstaat. De levensduur is hierdoor een stuk korter en je hebt een hoop onderhoud om de tuinhaard niet nog verder te laten vergaan. Een officiële cortenstalen buitenhaard heeft geen onderhoud nodig. Je bespaart zo veel geld, tijd en je hebt de juiste look in huis.

Een officiële tuinhaard van cortenstaal kopen kan altijd bij Godu waarbij duidelijk wordt aangegeven van welk materiaal het product is gemaakt.