Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Tuinhaarden zwart

Zodra de lente aanbreekt in onze achtertuin willen we vooral genieten in de buitenlucht. Helaas staat het weer het vaak niet toe om nog lang te genieten van een warme avond. Voor u het weet vertrekken uw gasten weer naar binnen omdat het buiten toch wel heel erg fris wordt. Een terrashaard verandert in één keer de sfeer en zorgt ervoor dat het gewoon aangenaam warm blijft op uw terras. Een terras wordt niet alleen lekker warm, maar ook nog eens sfeervol verlicht.

Terrashaarden van gietijzer

Terrashaard van gecoat zwart staal hangend aan de muurDe meeste haarden worden vormgegeven van zwart gietijzer. Gietijzer zorgt voor een speciale geleiding van de warmte, waardoor het haardvuur sneller op tempratuur komt. Daarnaast heeft het natuurlijk een strakke uitvoering op een modern terras. In onze shop kom je diverse designs tegen die passen bij de uitstraling van uw eigen terras. In ons assortiment komt u zowel een strakke design terrashaarden tegen of een traditionele tuinhaard. De haarden werken uiteraard gewoon op haardhout en geven een aangename warmte af. Een aantal modellen zijn voorzien van een rookkanaal zodat eventuele rook wordt afgevoerd. Uw gasten hebben zo geen overlast van de rook en kunnen gezellig buiten zitten tijdens een frisse zomeravond.

Uw terrashaard voordelig online bestellen

Terrashaard oftwel tuinhaard in de kleur zwart met houtopslagU kunt uw terrashaard voordelig online bestellen via onze webshop. Hierbij betaalt u geen verzendkosten, zelfs niet als u de haard achteraf toch niet zo leuk vindt. U krijgt van ons dertig dagen om na te denken over uw bestelling. Zo is uw nieuwe haard niet alleen voordelig, maar kunt u ook nog eens rekenen op een hoge service. Uw nieuwe haard wordt namelijk binnen 24 tot 48 uur thuisbezorgd. Kijk dus gerust rond in onze shop om uw nieuwe tuinhaard te vinden. Een aantal andere producten die misschien interessant zijn voor u zijn vuurtafels of vuurschalen.


Advies van ons team

Heeft u een vraag over een van onze terrashaarden? Twijfel dan niet, u kunt altijd met ons in contact komen via de telefoon, e-mail, chat of sociale media. Ons team staat voor u klaar om u zo goed mogelijk te adviseren bij u aankoop.