Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Verzinkt stalen plantenbakken

Er is veel keus wanneer het op stalen plantenbakken aankomt. Weet u al waar uw voorkeur ligt? Er is de cortenstalen plantenbak, maar ook de plantenbak verzinkt staal. Met een plantenbak van staal kiest u in ieder geval voor kwaliteit en een luxe uitstraling. Stalen plantenbakken zijn zowel binnen als buitenshuis te gebruiken.

Plantenbak verzinkt staal

Verzinkt stalen plantenbak of bloembak met boom erinVerzinkt staal is gegalvaniseerd. Dit betekent dat de plantenbak verzinkt voorzien is van een beschermend laagje, waardoor deze goed beschermd is tegen weersinvloeden of vocht. De plantenbak verzinkt staal is daarom ideaal om buiten neer te zetten, zonder dat u bang hoeft te zijn dat uw plantenbak gaat roesten. Zo geniet u langer van de natuur.

Bloembak staal

Een plantenbak gebruikt u om kuipplanten of potplanten in te doen. De bloembak staal ziet er niet veel anders uit, maar is gevuld met de mooiste bloeiers. Deze zien we vooral op het terras terug, daar waar u volop van de zon en de natuur wilt genieten. Ook staat de bloembak staal erg decoratief op het balkon of dakterras. Bloembakken staal zijn stevig en zullen niet snel omvallen. Ideaal om langs een looppad neer te zetten. Geniet langer van uw bloeiende planten door uitgebloeide bloemetjes regelmatig te verwijderen. 

Bloembakken staal en onderhoud

Plantenbak verzinkt of de plantenbak verzinkt staal is bewerkt waardoor deze weinig onderhoud nodig heeft. Desgewenst kunt u bloembakken staal of stalen plantenbakken wel verven met speciale metaalverf. Zo kunt u ze ook in een andere kleur verven, of kiezen voor wat extra bescherming. Controleer uw plantenbak staal regelmatig op roest. Want ook voor roestvast geldt: nooit honderd procent vrij van roest.

Zorg voor waterafvoer in plantenbakken staal

Plantenbakken van staalWanneer bloemen of planten langdurig in te vochtige grond staan, kan er wortelrot ontstaan, Het is daarom belangrijk dat uw stalen plantenbakken voorzien zijn van een goede drainage. De plantenbak staal is daarom aan de onderkant voorzien van gaten. Hierdoor kan het water weglopen. Belangrijk is dat u potscherven of grotere stenen onderin de plantenbak staal legt. Hierdoor blijven de gaten vrij van aarde. De planten in uw bloembak staal blijven hierdoor langer gezond. Geef schimmels en bacteriën geen kans door een te vochtige grond. Denkt u ook aan regelmatige bemesting van uw planten? Vooral bij planten in plantenbakken wordt dit wel eens vergeten. Goede kunstmest is voldoende.

Een strak en mooi design met de plantenbak staal

Al overtuigd van de plantenbak staal of bloembak staal? Met de bloembakken staal valt u zeker op. We zien ze dan ook vaak langs voordeuren, op bedrijven terreinen, bij ingangen en zelfs gemeentes plaatsen de bloembak staal her en der neer. Dit geeft een luxe en toch vrolijke uitstraling. Geniet langer van de natuur en vul uw stalen plantenbakken met de mooiste bloemen en planten. Kiest u voor eenjarigen of niet winterharde planten? De plantenbak staal kan dan eenvoudig naar binnen gehaald worden. Deze staat binnen namelijk ook prachtig.

Serre of woonkamer met een plantenbak staal inrichten

Plantenbakken staal om huis of tuin in te richtenDe natuur in huis halen, dat kan ook met bloembakken staal. We zien de bloembakken staal ze steeds vaker in verschillende interieurs terugkomen. Combineer met uw landelijke, moderne of klassieke stijl. De kleur van de bloembak staal past nagenoeg overal bij. Of u nu een wit, rood of zwart interieur heeft: stalen plantenbakken zijn hier altijd een aanvulling op. Dat maakt combineren eenvoudig. Wanneer u de plantenbakken staal binnenshuis houdt, zorgt u er dan voor dat ook nu het water goed weg kan. Dit doet u door niet teveel water te geven of te zorgen voor een goede waterafvoer. Een schaal onder de bloembakken staal vangt het overtollige water op.