Vuurschaal voor in de tuin of buiten - extra sfeer in uw tuin

Grote vuurschaal in de tuin brandendAls u een strak ontworpen tuin heeft, dan heeft u natuurlijk niets aan een traditionele vuurschaal. U wilt nu natuurlijk een vuurschaal kopen met een strak design die het stralende middelpunt in uw achtertuin wordt. Het leuke van vuurschalen is, dat het vaak mogelijk is een rooster bij de vuur schaal aan te schaffen. Op dit rooster kunt u een barbecue plaatsen. U heeft zo niet alleen een mooie blikvanger in de tuin, maar ook nog eens iets bijzonders om uw gasten mee te vermaken. U kunt nu heerlijk een vuurtje stoken en de leukste barbecue feestjes geven. 

Vuurschalen van 60 cm tot groot formaat 150 cm

Lijkt zo’n sfeervol vuurtje u wel wat? Maar heeft u misschien niet zo’n groot terras? In onze webshop vindt je voor elke tuin of terras een geschikte vuurschaal. De vuurschalen met een compact formaat passen op ieder terras wel! Uiteraard geeft de vuurschaal voldoende warmte om uw terras sfeervol te verwarmen. De vuurschaal wordt meestal gemaakt van gietijzer, maar wat ook veel voor komt is een vuurschaal van Cortenstaal. Ondanks dat u dichtbij de vuur schaal zit is er zo geen brandgevaar, mits u het vuur veilig aansteekt. Gietijzer kan namelijk uitstekend tegen hitte en de vuur schaal zal ondanks de hitte nooit van vorm veranderen. Leuk om ook te bekijken zijn onze vuurtafels en tuinhaarden. 

Waar moet ik rekening mee houden bij het kopen van een vuurschaal?

Cortenstalen vuurschaal voor in de tuinDe vuurschalen voor buiten moeten op een stevige ondergrond staan, het liefst van steen. Door de openheid van de vuurschalen is het verstandig om de vuurschaal niet te gebruiken tijdens winderig weer, omdat de overlast van rook, vonken en rondvliegend as dan zal toenemen. 

Wilt u een vuurschaal kopen? 

Zorg er dan ook dat u blusmateriaal binnen handbereik heeft aangezien het toch om vuur gaat. Het schoonmaken van een vuurschaal: De vuur schaal is erg eenvoudig schoon te maken, met bijvoorbeeld een zachte borstel. Na gebruik kunt u de vuurschaal het beste meteen leeggooien, omdat de asresten anders door de tuin kunnen waaien bij een windvlaag. Zorg er ook voor dat u de asresten dooft voordat u ze opruimt. Wilt u meer lezen over het schoonmaken van de vuur schaal, lees dan onze blog waar wij meer informatie geven over de vuurschaal. 

Waarom online een vuurschaal kopen?

Vuurschaal voor tuin kopenVanwege het ruime aanbod kunt u vuurschalen het beste online kopen. Online heb je namelijk een bredere keuze uit diverse designs. De kans is hierdoor groot dat er iets voor u bij zit. Van een traditioneel design tot een modern klassiek, u komt het online allemaal tegen. Daarnaast kunt u zelf een vuurschaal selecteren op basis van prijsklasse. U blijft zo altijd binnen uw eigen budget bij het uitzoeken van decoratie in uw achtertuin. Maak uw terras nu helemaal af met een stukje extra sfeer. U zult ontdekken dat je nu extra lang buiten kunt zitten met je eigen vuur schaal. 

Gratis thuisbezorgd

De vuur schaal wordt binnen 1-3 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd.