Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Vuurschalen

Vuurschalen zorgen voor extra sfeer in de achtertuin tijdens een koele zomeravond. In Nederland kunnen we niet al te lang genieten van de avond in onze achtertuin. Als je toch dat gevoel uit het buitenland naar huis wilt halen dan kun je kiezen voor een Cortenstaal vuurschaal. Centreer je tuinset rondom de vuurschaal en geniet van de aangename warmte zodra je het vuur hoog stookt. Heel even vergeet je dat je in het koude Nederland verblijft. Met vuurschalen voor buiten kun je genieten van een sfeervol en knapperig vuurtje. De sfeer zit er direct goed in en je gasten krijgen het dankzij het vuur niet meer koud.

Vuurschaal voor in de tuin of buiten - extra sfeer in de tuin

Grote vuurschaal in de tuin brandendAls je een strak ontworpen tuin hebt, dan heb je natuurlijk niets aan een traditionele vuurschaal. Je wilt nu natuurlijk een vuurschaal kopen met een strak design die het stralende middelpunt in de achtertuin wordt. Het leuke van vuurschalen is dat het vaak mogelijk is een rooster bij de vuurschalen aan te schaffen. Op dit rooster kun je een barbecue plaatsen. Je hebt zo niet alleen een mooie blikvanger in de tuin, maar ook nog eens iets bijzonders om je gasten mee te vermaken. Je kunt nu heerlijk een vuurtje stoken en de leukste barbecuefeestjes geven met jouw vuurschaal. 

Vuurschaal van 60 cm tot groot formaat 150 cm

Lijkt zo’n sfeervol vuurtje je wel wat? Maar heb je misschien niet zo’n groot terras? In onze webshop vind je voor elke tuin of terras geschikte vuurschalen. De vuurschalen met een compact formaat passen op ieder terras wel! Uiteraard geeft de vuurschaal voldoende warmte om je  terras sfeervol te verwarmen. De vuurschalen worden meestal gemaakt van gietijzer, maar wat ook veel voor komt zijn vuurschalen van cortenstaal. Ondanks dat je dichtbij de vuurschaal zit is er zo geen brandgevaar, mits je het vuur veilig aansteekt. Gietijzer kan namelijk uitstekend tegen hitte en de vuurschaal zal ondanks de hitte nooit van vorm veranderen. Leuk om ook te bekijken zijn onze vuurtafels en tuinhaarden. 

Waar moet ik rekening mee houden bij het kopen van een vuurschaal?Vuurschaal op een sokkel die gebruikt wordt als houtopslag

De vuurschalen voor buiten moeten op een stevige ondergrond staan, het liefst van steen. Door de openheid van de vuurschalen is het verstandig om de vuurschaal niet te gebruiken tijdens winderig weer, omdat de overlast van rook, vonken en rondvliegend as dan zal toenemen. 

Wil je een vuurschaal kopen? 

Zorg er dan ook voor dat je blusmateriaal binnen handbereik heeft aangezien het toch om vuur gaat. Het schoonmaken van vuurschalen: Vuurschalen zijn erg eenvoudig schoon te maken, met bijvoorbeeld een zachte borstel. Na gebruik kun je de vuurschaal het beste meteen leeggooien, omdat de asresten anders door de tuin kunnen waaien bij een windvlaag. Zorg er ook voor dat je de asresten dooft voordat je ze opruimt. Wil je meer lezen over het schoonmaken van vuurschalen, lees dan onze blog waar wij meer informatie geven over de vuurschaal. 

Leestip: Een cortenstaal vuurschaal kopen? Beoordeel zelf eenvoudig de kwaliteit

Waarom online een vuurschaal kopen?Brandende vuurschaal in de avond / nacht

Vanwege het ruime aanbod kun je vuurschalen het beste online kopen. Online heb je namelijk een bredere keuze uit diverse designs. De kans is hierdoor groot dat er iets voor je bij zit. Van een traditioneel design tot een modern klassiek, je komt het online allemaal tegen. Daarnaast kun je zelf een vuurschaal selecteren op basis van prijsklasse. Je blijft zo altijd binnen je eigen budget bij het uitzoeken van decoratie in je achtertuin. Maak je terras nu helemaal af met een stukje extra sfeer. Je zult ontdekken dat je nu extra lang buiten kunt zitten met je eigen vuur schaal. 

Gratis thuisbezorgd

De vuurschaal wordt binnen 1-3 werkdagen gratis bij je thuisbezorgd.