Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Vuurschaal Cortenstaal - Groot assortiment vuurschalen van topkwaliteit!

Wil je sfeer en ambiance creëren in je tuin? Kies dan voor een cortenstaal vuurschaal. Deze kennen de unieke eigenschap om op een vertrouwde en gecontroleerde manier een vuurtje te maken die zorgt voor gezelligheid als het donker begint te worden. De vuurschaal van cortenstaal is slijtvast en goed te onderhouden, waardoor je jarenlang geniet van de hoogste kwaliteit. De plaatsing is eenvoudig en dankzij de duurzame kenmerken hoef je de vuurschaal niet doorlopend te verplaatsen. Deze duurzame eigenschappen zorgen er tevens voor dat de cortenstaal vuurschaal weinig onderhoud of schoonmaak vereisen. Daarbij bestel je dit product eenvoudig en snel; binnen twee werkdagen heb je de vuurschaal cortenstaaal thuis staan.

Om jou als klant een nog betere online shopping ervaring te kunnen bieden zijn we de afgelopen maanden druk bezig geweest met de ontwikkeling van godu.nl. Bekijk hier ons assortiment vuurschalen van cortenstaal artikelen op de nieuwe website.

 

Vuurschaal cortenstaal: Waarom dit materiaal? 

Vuurschaal cortenstaal lijkend op een vuurtafelCorten is een koperhoudend type staal, hetgeen uitermate geschikt is voor toepassingen met vuur. In vergelijking met de reguliere staalvorm gaat corten tot acht keer langer mee. Eén van de belangrijkste voordelen van corten is dat dit type staal in hoge mate weerbestendig is en daarom perfect past binnen het overheersende klimaat. Aan de bovenzijde van het cortenstaal is een duurzame corrosielaag van toepassing die ervoor zorgt dat roestvorming stopt en schilderen of onderhouden overbodig is. Eveneens zorgt de oxide ervoor dat aantasting van het cortenstaal zelf niet mogelijk is en dat betekent dat coating niet nodig is. Derhalve blijft de oranjebruine roestkleur tot in de lengte van jaren behouden.

Corten vuurschaal; sfeer en gezelligheid in uw tuin 

Wil je ook buiten het zomerseizoen buiten zitten, dan is een vuurschaal cortenstaal ideaal. Deze zorgt voor beheersbaar vuur waar desondanks veel warmte vanaf komt. Het biedt een grote impuls aan je tuin en nodigt uit om eromheen te gaan zitten, ook als de temperatuur minder hoog is. Je kunt naar eigen invulling gebruik maken van droog hout en zelfs de vuurschaal voorzien van een rooster om te barbecueën. De vuurschaal cortenstaal is derhalve voor ieder seizoen te gebruiken en zorgt voor een happy feeling met vrienden en familie. Hét perfecte warmte product om in jouw tuin te plaatsen.

Schaal van cortenstaal in diverse afmetingen 

Vuur schaal van Corten staal 100 cmGeniet van de stijl met deze vuurschaal cortenstaal. Dit type vuurschaal gaat extra lang mee en is in diverse afmetingen verkrijgbaar. Afhankelijk van je tuin, veranda of terras kies je eenvoudig en snel voor een vuurschaal die past binnen uw omgeving. Staal is een industrieel product en dat is terug te zien in de kwaliteit van dit product. Ben je benieuwd naar de juiste afmetingen voor je tuin? Dan vind je bij ieder type vuurschaal cortenstaal de belangrijkste specificaties. De afmetingen worden doorgaans berekent op basis van de diameter, de hoogte en het gewicht. Iedere vuurschaal is voorzien van een 3 millimeter laag cortenstaal.

De vuurschaal van 100 cm cortenstaal zorgt voor een imposante en authentieke sfeer in uw tuin. Naast deze gangbare vorm voor de vuurschaal kun je ook kiezen uit andere maten zoals met een diameter van 60, 80, 120 of 150 centimeter. De luchtaanvoer komt van onderuit en dit zorgt voor beheersbaar en natuurlijk vuur. Dankzij de hoge randen is het vuur tevens bestand tegen harde wind. Gaandeweg de levensduur van de vuurschaal cortenstaal, krijgt dit product een steeds natuurlijkere uitstraling, onafhankelijk van de frequentie van het gebruik. De belangrijkste voordelen vind je in het onderhoudsarme aspect, evenals de oxide en dichte corrosielaag die ervoor zorgen dat verdere roestvorming wordt gestopt. Je gebruikt de vuurschaal van cortenstaal daardoor ook tijdens de herfst- winter- en lentedagen.

Cortenstaal vuurschaal voor de tuin 

Cortenstalen vuurschaal voor in de tuinBuiten zitten is altijd gezellig en dankzij het fraaie design van de vuurschaal cortenstaal is dit nu ook extra sfeervol. De vuurschaal is een echte uitnodiging om met zijn allen buiten te zitten. Wil je op natuurlijke wijze het vuur ontbranden, zorg er dan voor dat je droog hout gebruikt en vul dus gedurende het vuur aan om de kwaliteit te behouden. Zorg ervoor dat je het vuur geleidelijk opbouwt. Na afloop van het vuur is het onderhoud erg prettig; je mag het vuur laten doven en hoeft vervolgens enkel het as te verwijderen uit de schaal. De vuurschaal van cortenstaal zorgt voor de rest. 

LEESTIP:  Hoe beoordeel van je kwaliteit van een vuurschaal van cortenstaal? Lees onze blog.

Dé aanvulling op iedere tuin

Een cortenstalen vuurschaal voor je tuin is een echte impuls. Dit materiaal gaat tot acht keer langer mee dan reguliere vormen van staal en is bovendien onderhoudsarm. Kies je bijvoorbeeld voor de gangbare vuurschaal van 100 cm of voor één van de andere diameters, afhankelijk van de plek in jouw tuin. Deze stijlvolle vuurschaal zorgt voor warmte en gezelligheid in ieder jaargetijde. De bruinoranje kleur wordt mooier met de jaren en creëert een natuurlijke omgeving waar je graag bij zit. Kies ook een stijlvolle toepassing voor in je tuin en ga voor de kwaliteit van vuurschaal van cortenstaal. Beschikbaar in diverse diameters en dus perfect in te passen voor iedere tuin.

Leestip: Informatie over de vuurschaal