Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Vuurtafel - Het grootste assortiment vuurtafels van Nederland!

Vuurtafel webshop met hard houten modellenHier vindt u ons ruime assortiment aan vuurtafels van Happy Cocooning, handgemaakte steigerhouten tafels van Godu, Burni tafels van aluminium en cortenstaal of hardhouten modellen van Easyfires. Een vuurtafel heeft een ingebouwde gashaard, hierdoor biedt de tafel een aangename warmte en meer licht in het donker. De tafels zijn verkrijgbaar in meerdere soorten en maten. Voor iedere tuin hebben wij de juiste tafel verkrijgbaar in onze webshop. Geef je tuin een geweldige uitstraling en een warme sfeer.

Een vuurtafel kopen doet u in onze webwinkel

Vuurtafel rechthoek graywashUw achtertuin heeft vaak voldoende ruimte voor een tafel voor bij je loungeset. Door uw tafel te vervangen voor een tafel met gashaard brengt u een extra element in uw tuin. De gashaard zorgt voor een aangenaam en natuurlijk licht. De zomermaanden bieden u weer lange avonden waar je heerlijk kunt genieten van de haardtafel. 

Een tafel met een inbouwhaard op gas

Happy Cocooning vuurtafel rond in een zwarte kleurBent u op zoek naar een kleine tafel op gas voor bij je loungeset, of juist een grote eettafel met haardvuur? Op godu-tuin.nl vind je tafels in diverse vormen en maten. De haard zit in het midden van de tafel en rondom is er voldoende ruimte om uw borden, glazen en bestek te plaatsen. Afhankelijk van de grote van de tafel op gas heeft u rondom ruimte voor een bepaald aantal mensen. U kunt uiteraard ook bij ons een inbouwbrander kopen om zelf u vuurtafel te maken.

TIP: Bekijk diverse voorbeelden onze handgemaakte steigerhouten modellen.

De voordelen van vuurtafels op gas uit onze webshop:

  1. Elke tafel heeft een 100% veilige CE KIWA gecertificeerde brander, dit betekent dat de haardtafel compleet veilig in gebruik is.
  2. In de winter gebruiken; De steigerhouten tafel op gas van Godu kunnen in principe alle weersomstandigheden doorstaan. Bij elk model wordt een deksel geleverd die u wel direct op de opening dient te plaatsen wanneer het regent. Hierdoor voorkomt u dat er water in de brander terechtkomt. Ook kun je een beschermhoes om de tafel heen doen. Indien u kiest voor een vochtwerende behandeling, is de tafel nog beter beschermt. 
  3. Iedereen kan van de warmte genieten; een vuurkorf of schaal plaatst u meestal aan één kant van de tafel. Hierdoor ontvangt maar een klein deel van de gasten de warmte. Met de vuurtafel verwarmt u niet alleen de mensen die in de buurt zitten, maar iedereen rond de tafel!
  4. Een tafelhaard creëert saamhorigheid en sfeer; Vuurtafel met inbouwbrander whitewashvroeger zaten mensen rond een kampvuur voor de warmte en de gezelligheid. Vandaag de dag is een kampvuur in de tuin niet zo praktisch. Slepen met houtblokken en uitkijken voor rondvliegende vonken. Hier komt verandering in met een tafel op gas uit onze webshop. U  hoeft nu niet meer bang te zijn voor vonken, niet meer te slepen met hout en bent u niet steeds bezig met het aanwakkeren van het  vuur, maar u kunt voortaan genieten van de heerlijke warmte en gezelligheid. Ook voor je buren is het wel zo prettig dat ze niet in de geur.
  5. Eenvoudig in gebruik; de gashaard kunt u met knoppen bedienen. Daarmee zet je de gashaard eenvoudig aan, maar ook snel weer uit. Zo hoef je nooit te wachten tot het vuur eindelijk aan is, of juist gedoofd is aan het eind van de avond.
  6. Onderhoudsvriendelijk; de tafel wordt standaard met een vochtwerende beits behandeld in de kleur naturel. Tevens met het oog op duurzaamheid wordt de tafel niet alleen aan de buitenkant gebeitst, maar ook op de kopse kant (aan de plankuiteinden). Hierdoor kunnen de planken minder vocht opnemen en kunt u langer van de tafel genieten. Wij raden u aan de tafel één keer in de 2/3 jaar licht op te schuren en in de beits te zetten, waardoor hij zijn topconditie nog langer behoud.