Een vuurtafel kopen doet u in onze vuurtafel webshop

Steigerhouten vuurtafel op gas rechthoek graywashUw achtertuin heeft vaak voldoende ruimte voor een lounge vuurtafel. Door uw tafel te vervangen door een vuur tafel brengt u een extra element in uw tuin. De vuurtafel verlicht de omgeving en zorgt voor een aangenaam en natuurlijk licht. Tijdens de koude herfst- en wintermaanden is het prettig om rond het vuur te zitten wanneer het donker wordt. De zomermaanden bieden u weer lange zomeravonden waar u heerlijk kunt genieten van de haardtafel. Ieder seizoen heeft haar eigen elementen, met een vuur tafel in uw tuin kunt u altijd van deze elementen genieten. Wilt u meer weten over een lounge vuurtafel, het kiezen/kopen van een gasfles en het aansluiten van uw haardtafel op een gasfles?

LEESTIP: Vuurtafel op gas: wat u moet weten over gasflessen>>

Vuur tafel met haard op gas

Vuurtafel haard op gas rond in een zwarte kleurU vindt in ons assortiment verschillende soorten gas vuurtafels. Bent u op zoek naar een kleine vuur tafel voor op uw terras of juist een grote vuurtafel voor in de tuin? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voor iedere vrije ruimte hebben wij de juiste lounge vuurtafel. Met een set stoelen ernaast kunt u heerlijk aan de vuurtafel zitten en met anderen genieten van gesprekken en van uw eten. De haard zit in het midden van de tafel en rondom is er voldoende ruimte om uw borden, glazen en bestek te plaatsen. Wij hebben in ons assortiment zelfs vuurtafels die u kunt gebruiken als eettafel in uw achtertuin.Heeft u een kleine tuin of terras? Dat is geen enkel probleem! In onze vuurtafel webshop kunt u een lounge vuurtafel kopen in verschillende maten, kleuren en vormen. Afhankelijk van de grote van de vuurtafel die u besteld heeft u rondom ruimte voor een bepaald aantal mensen. Wilt u liever zelf een vuurtafel maken? U kunt uiteraard ook bij ons een inbouwbrander kopen. Hiermee maakt u heel eenvoudig zelf uw vuurtafel voor in de tuin.

Grote voordelen van vuurtafels uit onze vuurtafel webshop:

 1. 100% veilige vuurtafel
 2. CE KIWA gecertificeerde brander. Dit betekent dat de vuurtafel compleet veilig in gebruik is.
 3. Vuurtafels kunnen in de winter ook buiten gebruikt worden.
 4. Onze vuurtafel kan in principe alle weersomstandigheden doorstaan. Bij de vuurtafels wordt een deksel bijgeleverd die u wel direct op de opening dient te plaatsen wanneer het regent. Hierdoor voorkomt u dat er water in de brander terecht komt. U kunt er een hoes overheen doen, maar dit is niet noodzakelijk. Indien u kiest voor een vochtwerende behandeling is de tafel nog beter beschermt. 
 5. Iedereen kan nu van de warmte genieten met een vuur tafel
 6. Een vuurkorf of schaal plaatst u meestal aan één kant van de tafel. Hierdoor ontvangt maar een klein deel van de gasten de warmte. Met de vuurtafel verwarmt u niet alleen de mensen die in de buurt zitten, maar iedereen rond de tafel! 
 7. Bespaar ruimte met vuurtafels
 8. Doordat u een tafel en een terras verwarmer in één heeft bespaart u een hoop ruimte.
 9. Een vuurtafel creëert saamhorigheid en sfeer
 10. Haardtafel op gas met inbouwbrander voor vuurtafelVroeger zaten mensen rond een kampvuur voor de warmte en de gezelligheid. Vandaag de dag is een kampvuur in de tuin niet zo praktisch. Slepen met blokken hout en uitkijken voor rondvliegende vonken. Hier komt verandering in met een haardtafel uit onze vuurtafel webshop. U  hoeft nu niet meer bang te zijn voor vonken, niet meer te slepen met hout en bent u niet steeds bezig met het aanwakkeren van het  vuur, maar kunt u genieten met uw vrienden en familie van de heerlijke warmte en gezelligheid.
 11. In onze vuurtafel webshop kunt u bepalen wat voor kleur, formaat of vorm uw vuur tafel heeft. Zo kunt u de juiste vuurtafel voor in uw tuin kiezen.
 12. Geen rommel
 13. De vuurtafel is een tafel op gas die u met knoppen bedient. Houtresten en as opruimen na gebruik is hierdoor verleden tijd.
 14. Leuke accessoires
  Aan uw vuur tafel kunt u leuke accessoires toevoegen. Denk hierbij aan een glas ombouw, die er voor zorgt dat de drankjes niet warm worden. Ook zou u  kunnen kiezen voor een wijnkoeler, dit is een accessoire dat u op de plek van de brander plaatst. De wijnkoeler zorgt er uiteraard voor dat de drankjes koel blijven. 
 15. De behandeling van de tafel is eenvoudig
  De tafelhaard wordt standaard met een vochtwerende beits behandeld in de kleur naturel. Tevens met het oog op duurzaamheid wordt de tafel niet alleen aan de buitenkant gebeitst, maar ook op de kopse kant (aan de plankuiteinden). Hierdoor kunnen de planken minder vocht opnemen en kunt u langer van de tafel genieten.
  Wij raden u aan de tafel één keer in de 2/3 jaar licht op te schuren en in de beits te zetten, waardoor hij zijn topconditie nog langer behoud.

Gratis thuisbezorgd

De vuurtafel wordt binnen 5-10 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd.

LEESTIPS over vuurtafels - BLOG:

- Vuurtafels voor binnen of buiten aansluiten op een vaste gasleiding

- Uw loungeset uitbreiden: Heeft u gedacht aan een tafelhaard op gas?