Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Happy Cocooning vuurtafels

Happy Cocooning table haard klein rechthoek grijsIn Nederland is er al jarenlang een opgaande trend zichtbaar waarbij de tuin steeds meer betrokken wordt bij het dagelijks leven. De tuin wordt een integraal onderdeel van onze woning waarbij de aankleding net zoveel aandacht krijgt als het interieur binnenshuis. Goedzittende loungesets worden gecombineerd met prachtige tafels en verlichting. Niet zelden voorzien van een overkapping waardoor regen geen kans meer krijgt. Het enige nadeel in Nederland is dat we nooit gegarandeerd zijn van een grote hoeveelheid zwoele avonden. Om dit te ondervangen is een vuurtafel een oplossing. Dat deze oplossing ook kan bestaan uit een designvol ontwerp, bewijst de cocoon vuurtafel van Happy Cocooning. Deze tafels combineren warmte en uitstraling in één product. Er ontstaat met deze vuurhaard een sfeervolle omgeving waardoor er het hele jaar door volop van de tuin kan worden genoten. Zeker als er gebruikt wordt gemaakt van de goede aanbiedingen op godu-tuin.nl.

De trendy en tijdloze vuurtafels van Happy Cocooning

Een Happy Cocoon table haard ConeDe Cocoon vuurtafel van Happy Cocooning heeft een trendy en tijdloos karakter. Kwaliteit en degelijkheid komen samen in een eigentijds ontwerp, en nodigt hierdoor als het ware de aanwezigen uit om van de warmte te komen genieten. Door het ruime assortiment van Happy Cocooning is er voor iedereen wel een passende Cocoon vuurtafel te vinden. Er is keuze uit rechthoekige, vierkante, ovale of ronde vuurtafels en verkrijgbaar in de kleuren zwart, antraciet, bruin, wit, taupe en in de natuurlijke teakhoutkleur. Er zijn kleine modellen, maar ook vuurtafels die te gebruiken zijn als dining table of als statafel. Voor iedere Cocoon haard geldt dat de kwaliteit van de materialen zeer hoog is. Het toegepaste composiet heeft wel wat weg van glad beton, maar het is veel lichter in gewicht. De Happy Cocooning vuurtafel zal altijd stevig staan, maar kan desgewenst verplaatst worden naar een andere plek. Bovendien is composiet bestand tegen zeer hoge temperaturen en tegen vorst. De Happy Cocooning vuurtafel wordt geleverd met keramische houtblokken en met lavastenen die op de brander kunnen worden geplaatst. Het resultaat is een extra natuurgetrouwe vuurhaard. 

De Happy Cocooning vuurtafel in gebruik

Happy Cocooning vuurtafel rechthoek zwart Lounge & DiningAlle vuurtafels van Happy Cocooning zijn eenvoudig in gebruik. De ingebouwde rvs-brander wordt gekoppeld aan de slang van een gasfles die in de Cocoon vuurtafel uit het zicht kan worden weggewerkt. De Happy Cocooning vuurtafel is onderhoudsvriendelijk. Composiet heeft voldoende aan een zachte doek en een lauwwarm sopje, voorzien van een neutraal schoonmaakmiddel. Gebruik nooit een schuurmiddel of een schuursponsje, omdat er dan lelijke krassen kunnen ontstaan. Door de duurzame materialen is het zelfs mogelijk om de Cocoon table het hele jaar buiten te laten staan en te gebruiken. Een afdekhoes zal de Happy Cocooning vuurtafel nog meer bescherming bieden. Deze komt standaard met de bestelling mee.

Praktische accessoires van Happy Cocooning

Happy Cocooning grillplaat voor vuurtafel haardDe keuze voor een Happy Cocooning vuurtafel betekent ook de mogelijkheid om de tafel uit te breiden met diverse speciaal hiervoor ontworpen accessoires. Denk hierbij aan;

  • Een glazen ombouw geeft het geheel een chique uitstraling en is bovendien veiliger doordat de vlammen niet direct bereikbaar zijn. Met de kinderen in de buurt een prettig idee.
  • Een inbouw-wijnkoeler die geplaatst kan worden in de opening van de rvs-brander.
  • Side tables waarmee de tafeloppervlakte kan worden verlengd, en door de iets lagere positie zal een drankje minder snel warm worden.
  • Bijpassende Cocoon deksels van composiet. Hiermee verandert de vuurtafel in een handomdraai in een extra tafel.
  • Een Cocoon wijnkoeler of tijdschrifthouder die eenvoudig aan de handvatten van de tafel kan worden bevestigd.
  • Een grillplaat waarmee de Cocoon vuurtafel de functie van een tafelgrill zal krijgen.
  • Een losse houder voor keramische houtblokken die ook als een losstaand wijnrek gebruikt kan worden.
  • Een gasdrukregelaar die zorg draagt dat de gasdruk in de haard continu gelijk zal blijven.
  • Een beschermprofiel voor de gasslang beschermt de gasslang en verkleint de kans om erover te struikelen.

Tip: bezoek regelmatig de website voor de laatste aanbiedingen van Happy Cocooning.