Happy Cocooning staat voor een trendy en tijdloze cocoon haard

Een Happy Cocoon table haard ConeDe Cocoon haard van Happy Cocooning hebben stuk voor stuk een trendy en tijdloos karakter. Kwaliteit en degelijkheid komen samen met in een eigentijds ontwerp, en nodigt hierdoor als het waren de aanwezigen uit om van de warmte te komen genieten. Door het ruime assortiment is er voor iedere smaak wel een passende cocoon vuurtafel te vinden. Er is keuze uit rechthoekige, vierkante, ovale of ronde vuurtafels. Er is een cocoon vuurtafel in de kleuren zwart, antraciet, bruin, wit, taupe en in de natuurlijk teak houtkleur. Er zijn kleine tabletmodellen maar ook vuurtafels die te gebruiken zijn als dining table of zelfs als statafel. Iedere cocoon vuurtafel krijgt zo zijn eigen uitstraling en functionaliteit en wordt soms aangeboden als een cocoon table aanbieding.Voor iedere cocoon haard geldt dat de kwaliteit van de materialen zeer hoog is. Het toegepaste composiet heeft wel wat weg van glad beton maar het is veel lichter in gewicht. De cocoon vuurtafel zal altijd stevig staan maar kan desgewenst verplaats worden naar een andere plek in de tuin. Bovendien is composiet zowel bestand tegen zeer hoge temperaturen als ook tegen winterse vorst. De cocoon vuurtafel wordt geleverd met zowel keramische houtblokken als ook met lava stenen die op de brander kunnen worden geplaatst. Het resultaat is een extra natuurgetrouwe cocoon haard. Regelmatig is er ook een cocoon table aanbieding via deze site te vinden.

De happy cocoon vuurtafel in gebruik

Happy Cocooning vuurtafel rechthoek zwart Lounge & DiningAlle vuurtafels van Happy Cocooning zijn zeer eenvoudig in gebruik. De ingebouwde RVS brander wordt gekoppeld aan de slang van een gasfles die zeer praktisch in de cocoon vuurtafel uit het zicht kan worden weggewerkt. De RVS brander heeft, afhankelijk van de grootte van de vuurtafel, een vermogen van 19 of 12 Kw. Ter vergelijking, een gemiddelde woonkamer heeft over het algemeen 3 a 4 KW nodig om de kamer te verwarmen dus geeft de vuurtafel voldoende warmte af om de omzittende buiten behaaglijk te verwarmen.De cocoon haard is eenvoudig in het onderhoud. Het toegepaste composiet heeft voldoende aan een zachte doek en een lauwwarm sopje, voorzien van een neutraal schoonmaakmiddel. Hierbij zal de cocoon haard er weer als nieuw gaan uitzien. Gebruik echter nooit een schuurmiddel of een schuursponsje omdat er dan lelijke krassen kunnen ontstaan. Door de gebruikte duurzame materialen is het zelfs mogelijk om de cocoon table het gehele jaar buiten te laten staan en te gebruiken. Een afdekhoes zal de cocoon vuurtafel echter nog extra bescherming bieden. Deze komt standaard met de bestelling mee, kijk voor laatste cocoon table aanbieding regelmatig op de website.

Praktische accessoires en cocoon table aanbieding

Happy Cocooning grillplaat voor vuurtafel haardDe keuze voor een cocoon table betekend ook de mogelijkheid om de tafel uit te breiden met een keur aan speciaal hiervoor ontworpen accessoires. Hierdoor zal de tafel meer mogelijkheden krijgen dan alleen het afgeven van een sfeervolle en behaaglijke warmte. Onderstaande assecoires zijn soms ook verkrijgbaar als cocoon table aanbieding. Denk hierbij aan;

  • Een speciaal op maat gemaakte cocoon haard glazen ombouw. Hierdoor zal de warmte extra worden geconcentreerd, krijgt het geheel een zeer chique uitstraling en is het bovendien veiliger doordat de vlammen niet direct bereikbaar zijn. ook met de kinderen in de buurt een prettig idee.
  • Een Happy Cocoon inbouw wijnkoeler die door de gelijke maatvoering geplaatst kan worden in de opening van de RVS brander.
  • Side tables, gemaakt van Lariks/Douglas of teak hout. Behalve sierlijk wordt de tafeloppervlakte verlengd, en door de iets lager positie zal een drankje minder snel warm worden.
  • Bijpassende cocoon deksels van composiet. Hiermee veranderd de vuurtafel in een handomdraai in een extra tafel.
  • Een cocoon haard wijnkoeler en tijdschrifthouder die eenvoudig aan de handvatten van de tafel kan worden bevestigd.
  • Een grillplaat Cocoon table waarmee de cocoon vuurtafel de functie van een tafelgrill zal krijgen.
  • Een losse houder voor keramische houtblokken die ook als een losstaand wijnrek gebruikt kan worden.
  • Een gasdrukregelaar die zorg draagt dat de gasdruk in de cocoon haard continu gelijk zal blijven.
  • Een beschermprofiel voor de gasslang beschermt de gasslang en verkleint de kans om erover te struikelen.


Tip: bezoek regelmatig de website voor de laatste cocoon table aanbieding.