Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Steigerhouten vuurtafels

Steigerhouten vuurtafel vierkant naturel op dakterrasMet een vuurtafel steigerhout van Godu weet je zeker dat je echte kwaliteit in huis haalt. Het is een tafel met in het midden een vuurhaard die op gas werkt. De gasfles is onzichtbaar in de vuurtafel van steigerhout verwerkt en toch gemakkelijk te vernieuwen. Met de warme vlammen brengt u een heerlijke sfeer teweeg waar je met iedereen gezellig omheen kunt gaan zitten. Een vuurtafel steigerhout kan heel goed worden gebruikt als aanvulling op je loungeset of als losstaande vuurtafel worden neergezet. Deze tafels zijn in veel verschillende soorten en maten te krijgen en daardoor passend bij vrijwel ieder stijl. De vuurtafels van steigerhout zijn allen handgemaakt en daarmee uniek en van een zeer hoge kwaliteit. Of je nu op zoek bent naar een vuurtafel steigerhout in naturel, whitewash, graywash of hard coal (antraciet) wash, black wash of old brown wash, bij Godu vind je het. Geniet samen het hele jaar door van het prachtige design en de gezellige warmte.

Om jou als klant een nog betere online shopping ervaring te kunnen bieden zijn we de afgelopen maanden druk bezig geweest met de ontwikkeling van godu.nl. Bekijk hier ons assortiment vuurtafels van steigerhout artikelen op de nieuwe website.

Hoe werkt een vuurtafel steigerhout?

Steigerhouten Vuur tafel op gas voor buiten - verona rechthoekDe brander in het midden van de vuurtafel van steigerhout is gemaakt van roestvrij staal (RVS). Hiermee kan de kwaliteit worden gegarandeerd en kun je er zo lang mogelijk van blijven genieten. In de vuurtafel zit een handig deurtje verwerkt waarmee je de gasfles makkelijk kunt vervangen wanneer dat nodig is. Je hoeft vervolgens alleen nog maar de gaskraan tegen de klik in te draaien en de brander zal zichzelf ontsteken. Je hebt dus geen aparte aansteker nodig. De vlammenbak waarin het vuur brandt wordt niet heet en is daardoor veilig, ook wanneer er kleine kinderen in de buurt zijn. Na gebruik kun je de bak gemakkelijk schoonmaken met een vochtig doekje. Het is wel beter als er geen vocht bij de brander zelf komt. De tafel blijft het langst mooi als je deze een extra bescherming meegeeft met behulp van een wassing of lak. Dit heeft als extra voordeel dat de tafel waterafstotend wordt, makkelijk schoon te maken is, langer meegaat, glad en strak wordt en splintervrij blijft. Wil je de vuurtafel steigerhout helemaal compleet maken? Maak dan gebruik van de bijgeleverde lavastenen om het effect van een echt vuur na te bootsen. De sfeer zal hierdoor nog meer tot zijn recht komen.

Waar moet je rekening mee houden bij een vuurtafel van steigerhout?

Vuurhaard met inbouwbrander voor buitenWanneer je met een vuurtafel van steigerhout werkt, is het belangrijk dat je de gasfles correct gebruikt. Houd deze hiervoor altijd rechtop en bewaar het nooit bij hoge temperaturen. In de vuurtafel steigerhout is de plaats voor de gasfles zo gemaakt dat deze ook altijd rechtop zal blijven staan. Hiernaast zit er een stevig isolatiemateriaal in waardoor de brander niet in contact kan komen met de gasfles. Met deze vuurtafel ben je daardoor verzekerd van veiligheid, kwaliteit en gebruikersgemak in één. Wanneer je de gasfles wilt vervangen, zorg er dan voor dat de gaskraan goed dicht zit. Hierna kun je de gasslang gemakkelijk (ont)koppelen. Bij Godu krijg je alleen gasslangen mee die compleet zijn goedgekeurd om de veiligheid te garanderen. Het hoge kwaliteitslabel Godu raadt aan om gasflessen van het merk BeneGas Light te gebruiken. Deze flessen zijn een stuk lichter, geven aan de zijkant aan hoeveel gas er nog in zit en geven geen kans tot roestplekken dankzij de kunststof behuizing. Het is het beste om de vuurtafel van steigerhout eens in de twee à drie jaar wat op te schuren in de beits te zetten. Door het schuren kun je ervoor zorgen dat de beits beter hecht en daardoor langer meegaat.

Wat zijn de voordelen van een vuurtafel steigerhout?

Vuurtafel steigerhout naturel rechthoek met glasombouwEen vuurtafel steigerhout is een prachtig design object in je tuin en van een zeer hoge kwaliteit. Je kunt het hele jaar door van de warmte en gezelligheid blijven genieten. De vlammen van een vuurtafel brengen iets unieks mee wat andere warmtemakers niet na kunnen doen. Zeker wanneer het donker of koud is, is de vuurtafel ideaal om bij te blijven zitten. In de zomer kun je de brander ook vervangen door een wijnkoeler van RVS. Hierdoor blijft de wijn heerlijk gekoeld en kun je genieten van een lekker drankje in de zon. Een ander voordeel van een vuurtafel steigerhout is het prachtige, natuurlijke effect dankzij het gebruik van natuurlijk hout. Let er wel op dat dit materiaal reageert op de weersomstandigheden en zodanig zal krimpen of uitzetten. Je kunt de vuurtafel van steigerhout hier gemakkelijk tegen beschermen met een goede behandeling of door gebruik te maken van een beschermhoes. Een beschermhoes is een sterke hoes die je na gebruik zo over de vuurtafel steigerhout kunt heen vouwen om het te beschermen tegen regen, warmte en kou. Hiermee kun je zo lang als je wilt blijven genieten van deze heerlijke warmtebron. De vuurtafels van steigerhout worden in eigen beheer onder het label Godu gemaakt en zijn daardoor van een zeer hoge kwaliteit. Bestel vandaag nog en de tafel wordt binnen vijf tot tien werkdagen gratis bij je thuis bezorgd.

TIP: Bekijk onze vuurtafel fotogalerie, hier staan een groot aantal voorbeelden van modellen in diverse kleuren.

Gratis thuisbezorgd: De vuurtafel wordt binnen 5-10 werkdagen gratis bij je thuisbezorgd.

LEESTIPS over vuurtafels - BLOG:
- Vuurtafels voor binnen of buiten aansluiten op een vaste gasleiding
- Uw loungeset uitbreiden: Heeft u gedacht aan een tafelhaard op gas?