Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Waterblok

Op godu-tuin.nl bieden wij een verscheidenheid aan waterelementen passend in elke tuin. Of het nu gaat om een waterschaal die zelfs op het balkon past, een watertafel, een waterblok of een complete vijver; hiervoor kun je bij ons terecht. Op deze pagina zie je een verscheidenheid aan waterblokken. Een waterblok is een uniek waterornament wat een oase van rust in je tuin brengt. Tevens zijn deze waterblokken geschikt voor in het park, op een centrale marktplein of voor de ingang van je bedrijf.

Waterblok

Een waterblok wordt deels onder de grond geplaatst en deels boven de grond. Het water borrelt uit een RVS-sproeier. Vervolgens loopt het water gelijkmatig langs de zijkanten naar beneden en wordt opgevangen in de bak onder de grond. Vervolgens wordt dit water weer omhoog gepompt. Een waterblok wordt standaard geleverd met RVS-sproeier, LED-verlichting en pomp. We hebben niet alleen kleinere waterblokken in ons assortiment met één sproeier, maar we hebben ook rechthoekige modellen verkrijgbaar met zelfs drie sproeiers!

Cortenstaal of aluminium

Een waterblok is verkrijgbaar in cortenstaal of aluminium. Cortenstaal is een staalsoort dat zich kenmerkt door het duurzame karakter en de roestige bruinoranje kleur. Stel een waterblok bloot aan de buitenlucht en de roestlaag zal zich om de waterblok vormen. Dit proces is na zo'n half jaartje klaar. Deze roestlaag vormt vervolgens een beschermlaag en het waterblok is daarmee bestand
tegen verdere roestvorming. Dit maakt dat cortenstaal een zeer sterk en duurzaam product is en dat een waterblok gemaakt van dit materiaal jarenlang mee zal gaan. 

Een waterblok is ook verkrijgbaar in aluminium. Aluminium is een materiaal dat licht van gewicht is en zeer slijtvast. Een waterblok gemaakt van aluminium is ook voorzien
van een krasvaste toplaag zodat het materiaal niet beschadigd kan worden. Net als cortenstaal is aluminium zeer duurzaam en het waterblok zal jarenlang meegaan. 

Aluminium verkrijgbaar in alle kleuren

Cortenstaal heeft de roestige bruinoranje kleur en daarmee zul je het moeten doen als je voor dit materiaal kiest. Wil je liever een andere kleur? Kies dan voor een waterblok van aluminium. Een waterblok van aluminium is namelijk in bijna alle RAL-kleuren leverbaar. Voor sommige kleuren zullen wel opstartkosten in rekening worden gebracht. Zo kun jij de kleur kiezen die perfect in jouw tuin zal staan. 

Een oase van rust

Voor velen werkt het gekabbel van water heel rustgevend. Zo is het ook met deze waterblok. Het geluid van het water wat omhoog komt en wat langs de zijkanten naar beneden stroomt is een zeer rustgevend en kalmerend geluid. Als je na een drukke dag thuiskomt kun je heerlijk ontspannen en tot rust komen en genieten van het geluid van het water. En dat in je eigen tuin, wat wil je nog meer!