Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Waterschaal

Mis je nog iets in je tuin, terras of op het balkon? Denk er dan eens over na om een waterschaal aan te schaffen. Een waterschaal neemt minder ruimte in beslag dan een vijver of andere waterelementen. Maar als graag een rustgevend, kalmeren en natuurlijk effect wilt creëren in je tuin, dan is een waterschaal een prima oplossing. De waterschalen zijn verkrijgbaar in diverse formaten; er zijn er met een diameter van 60 cm, maar ook met een diameter van 200 cm en alles wat ertussen zit. Zo is er altijd wel een waterschaal verkrijgbaar die past in jouw tuin, of zelfs op jouw balkon.

Om jou als klant een nog betere online shopping ervaring te kunnen bieden zijn we de afgelopen maanden druk bezig geweest met de ontwikkeling van godu.nl. Bekijk hier ons assortiment waterschalen op de nieuwe website.

 

Een waterschaal als minivijver

Met de Adezz waterschaal creëer je als het ware een minivijver in jouw tuin of op het balkon. Zonder al te veel omhaal haal je een bijzondere sfeer in de tuin. Een minivijver vol met prachtige waterplanten in het water en visjes is prachtig om te zien. De spiegeling van het water zorgt voor een bijzondere sfeer en het brengt leven in de tuin doordat vogeltjes en libelles je tuin vaker zullen bezoeken. Een vijver in je buurt is een plek wat een natuurlijke uitstraling geeft en voor je een plek is waar je tot rust kunt komen. 

Een waterschaal is eenvoudig te installeren. Het enige wat je hoeft te doen is deze op de gewenste plek te zetten. Geen grote gaten graven in je tuin, maar het is gewoon op de tegels te plaatsen. Of plaats meerdere formaten bij elkaar voor een speel en bijzonder effect. 

Waterschalen staan garant voor jarenlang plezier

De waterschalen en de accessoires in het assortiment van godu-tuin.nl zijn gemaakt van duurzame materialen die van een uitstekende kwaliteit zijn.Een waterschaal van cortestaal op een sokkel van AdezzDeze materialen zijn bestand tegen corrosie en tegen alle invloeden van het weer zoals warmte, vorst, vocht en grote temperatuurverschillen. De waterschalen kunnen dus met gemak het hele jaar door buiten blijven staan zonder te beschadigen. De materialen zijn zeer onderhoudsvriendelijk en wanneer hij eenmaal staat heb je er nauwelijks omkijken meer naar. Let er wel op dat je de schaal niet schoonmaakt met agressieve schoonmaakmiddelen of een schuurspons, die zou de coating kunnen beschadigen. Lauwwarm water en een zachte doek is meer dan genoeg. Met de waterschaal haal je een zeer hoogwaardig product in je tuin waar je jarenlang plezier aan zult beleven.

Gecoat staal en cortenstaal

Staal heeft de wereld veroverd vanwege het ijzersterke karakter en de duurzaamheid van het materiaal. Staal wordt gebruikt voor diverse doeleinden in diverse sectoren, ook voor het vervaardigen van waterschalen. Daarnaast zijn er ook waterschalen die gemaakt zijn van cortenstaal.
Cortenstaal heeft twee kenmerken; het is niet stuk te krijgen en de roest bruinoranje kleur is het kenmerk van deze staalsoort.
Stel een product van cortenstaal bloot aan weer en wind en na enkele maanden zal het de Waterschaal van gecoat staal van adezzroestbruine kleur krijgen. Eenmaal deze roestlaag gevormd, dan vormt dit een beschermlaag en is het product bestand tegen verdere corrosie. Zowel met de waterschalen van gecoat staal, als met de waterschalen van cortenstaal, haal je een zeer duurzaam product in je tuin die van een hoge kwaliteit is. 

Leestip: Hoe werkt het roestproces van cortenstaal

Verkrijgbaar in meerdere formaten

De waterschalen zijn verkrijgbaar in meerdere formaten, wij hebben ze bijvoorbeeld met een diameter van 60, 80, 100, 120, 150 en 200 cm in het assortiment.
Het grote voordeel van een waterschaal is, is dat het minder ruimte in beslag neemt dan een vijver.
Zo past een waterschaal in elke tuin, op elk terras, maar het kleinste formaat past zeker ook op elk balkon. Kijk ook eens bij onze andere waterelementen zoals de watertafels of waterblokken.

Tip: Combineer een cortenstalen waterschaal eens met een plantenbak van cortenstaal