Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Watertafel

Met een waterelement creëer je een oase van rust en vrede in je tuin. Zo hebben wij op godu-tuin.nl vijvers, waterschalen, waterblokken, maar ook watertafels in ons assortiment. Een watertafel is verkrijgbaar in verschillende modellen, groottes en gemaakt van verschillende materialen. Zo is er altijd wel een passende watertafel te vinden die perfect in jouw tuin past. Zorg er wel voor dat je een watertafel plaatst op een vlakke ondergrond die waterpas is. 

Verschillende modellenRonde Adezz watertafel van aluminium

Rond, vierkant of rechthoek; wij hebben het allemaal in ons assortiment. Zo kun je kiezen wat het meest passend is in jouw tuin of op jouw terras. Daarnaast hebben we elke model verkrijgbaar in diverse formaten. Dus of je nu een kleine tuin hebt, of een grote, voor elke tuin hebben wij een passende watertafel verkrijgbaar. De ronde en de vierkante watertafels hebben standaard één fontein. Kies je voor een rechthoekig model, dan is deze verkrijgbaar met 3, 4 of zelfs 6 fonteinen.

Verschillende materialen

Je hebt niet alleen de keuze uit het formaat of uit het model. Ook het gebruikte materialen voor het maken van de watertafel is verschillend. Er zijn Adezz watertafels die gemaakt zijn van cortenstaal. Cortenstaal is een staalsoort die van een uitermate hoge kwaliteit is. Stel cortenstaal een aantal maanden bloot aan de buitenlucht en je product zal de kenmerkende roestbruine kleur krijgen.
Deze roestlaag vormt daarmee een beschermlaag en voorkomt verdere corrosie.
Dit zorgt ervoor dat cortenstaal een zeer duurzaam en sterk materiaal is en het jarenlang mee zal gaan.
De roestige oranjebruine kleur dat kenmerkend is voor cortenstaal staat perfect bij het groen van de planten en het gras in je tuin. 

Leestip: Hoe werkt het roestproces van cortenstaal

Vierkante Adezz watertafel gemaatk van aluminium

Wil je liever een andere kleur? Ook dat is mogelijk. Bekijk dan eens ons assortiment aan watertafels die gemaakt zijn van aluminium. Aluminium is een licht, sterk en slijtvast materiaal en bestendig tegen corrosie. Daarnaast is de watertafel voorzien van een krasvaste toplaag. Op de afbeeldingen zie je dat de watertafels in de kleur zwartgrijs zijn. Dat is één van de kleuren uit ons standaard assortiment die direct leverbaar zijn. (RAL 7021). Ook een watertafel in de kleur lichtgrijs (RAL 7035) en wit (RAL 9010) behoort tot het standaard assortiment. Liever nog een andere kleur? Ook dat is mogelijk. Een watertafel van aluminium is bijna in elke RAL-kleur verkrijgbaar. Hiervoor worden echter wel opstartkosten in rekening gebracht. 

Onderhoudsvriendelijk

De watertafels worden geleverd inclusief pomp en LED-verlichting (koud wit). Deze LED-verlichting geeft de watertafel een unieke uitstraling als het buiten donker wordt en jij nog geniet van je prachtige tuin. Zorg er wel voor dat de pH-waarde van het water neutraal is (7), zodat het materiaal niet wordt aangetast.
Heb je een keuze gemaakt voor een watertafel van aluminium, dan dien je deze eens in de zoveel tijd gereinigd te worden om de kalk te verwijderen.
Reinigingsmiddelen voor aluminium zijn bij ons verkrijgbaar. Ook anders accessoires voor waterelementen vind je in ons assortiment.

RustgevendAdezz cortenstalen watertafel met 4 fonteinen

Het geluid van stromend water is voor velen onder ons een zeer rustgevend geluid. Een perfect geluid om even bij te relaxen na een zeer drukke dag. Bovendien trekt het water ook de vogeltjes en de libelles aan. Een oase van rust, gewoon in je achtertuin. Wat wil je nog meer!