Betaling

U kunt uw bestelling direct online afrekenen. Omdat wij het belangrijk vinden dat u gemakkelijk en veilig kunt betalen, bieden wij u de keuze uit verschillende betaalmethoden.

iDeal

Met iDEAL kunt u uw bestelling veilig en gemakkelijk afrekenen. U kunt betalen via de beveiligde internetomgeving van uw eigen bank. U hoeft voor het betalen met iDEAL geen account aan te maken, maar u kunt gewoon inloggen volgens dezelfde veilige methode die u ook bij het internetbankieren gebruikt. Voor deze betaalmethode vragen we geen extra toeslag.


Overboeking

Indien u kiest voor overboeking kunt u het bedrag overmaken, onder vermelding van het bestelnummer naar:

Rekeningnummer (IBAN): NL04 KNAB 0256831874

Ten name van: Godu BV


Bancontact / Mister cash (BE)

Belgische klanten kunnen bij ons betalen via Bancontact en Mister Cash. Met Bancontact en Mister Cash kunt u vertrouwt, veilig, gemakkelijk en zonder extra kosten uw online aankopen afrekenen. Met een Belgische betaalkaart kunt u direct gebruik maken van Bancontact en Mister Cash, zonder dat u daarvoor een account hoeft aan te maken. Bancontact en Mister Cash zijn geschikt voor alle grote Belgische banken. Voor deze betaalmethode vragen we geen extra toeslag.


Giropay

Giropay is een online-betaalplatform van Duitse banken, dat op het bestaande Duitse systeem van online-banking is gebaseerd en speciaal voor gebruik in E-commerce omgevingen werd ontworpen. Giropay vertoont overeenkomst met het Nederlandse iDEAL. Voor meer informatie zie www.giropay.de. Voor deze betaalmethode vragen we geen extra toeslag.


PayPal

PayPal is een gratis onlinebetaalservice waarmee u veilig uw bestellingen kunt afrekenen. Het gebruik van PayPal is gratis en u kunt uw account eenvoudig aan uw creditcard (Mastercard, Visa, American Express of Discover) of bankrekening koppelen. Als u ervoor kiest om met PayPal te betalen, gebruik dan het PayPal e-mailadres info@godu365.nl om de betaling aan te richten. Voor deze betaalmethode vragen we geen extra toeslag.


Creditcard

Je kunt bij ons gerust betalen met een creditcard. Dit is een betaalwijze waarmee je direct betaalt en waarbij de creditcardmaatschappij na een maand het bedrag bij jou incasseert. Betalen met creditcard is bij ons volledig veilig, omdat wij dit uitbesteden aan onze betalingsprovider Mollie. Ook wordt bij iedere betaling een controle uitgevoerd op mogelijke fraude. Zo heb je geen zorgen achteraf.De creditcards die je kunt gebruiken zijn:

  • Mastercard
  • Visa

Voor deze betaalmethode vragen we geen extra toeslag.