Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Adeco Deurgreep - Antraciet, crèmewit of zilver

Omschrijving Adeco Deurgreep - Antraciet, crèmewit of zilver

Met de handige deurgreep accessoire kun je je glazen schuifwand van Adeco zeer eenvoudig bedienen. De deurgreep dient direct over het glas van de schuifwand te worden geplaatst. De deurgrepen van Adeco zijn van duurzame en hoogwaardige kwaliteit en hebben hierdoor een lange levensduur waardoor je zo lang mogelijk van je producten kunt genieten!

Gemaakt van sterk en lichtgewicht aluminium: De deurgrepen van Adeco zijn van het sterke en duurzame materiaal aluminium gemaakt. Bovendien is aluminium een lichtgewicht materiaal met een lange levensduur en een hoge slijtvastheid. De deurgrepen kunnen ook in combinatie met tochtstrippen en/of sierstrippen worden geplaatst. De sierstrip wordt dan simpelweg in tweeën gesplitst. 

Montage van de handgreep: De handgrepen worden meestal op iedere deur van de schuifwand geplaatst, maar er kan ook voor gekozen worden om er maar een te plaatsen. Het monteren is eenvoudig. Door drie puntjes montagekit in de deurgreep te zetten en de deurgreep vervolgens over het glas te schuiven is de montage zo gebeurd. Na 24 uur zijn de deurgrepen volledig te gebruiken.

Diverse kleuren: De deurgrepen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Zo is er altijd wel een passende deurgreep te vinden welke perfect aansluit bij het uiterlijk van jouw glazen schuifwand. De kleuren zijn erg mooi en vervagen over tijd ook nauwelijks tot helemaal niet. De deurgrepen hebben een strak, modern uiterlijk en een mooie uitstraling. Bovendien zijn ze zo ontworpen dat de deurgrepen een ideale grip hebben. 

Specificaties

Algemene specificaties

  • Land van herkomst
    Nederland
  • Merk
    Adeco

Technische specificaties

  • Brandstof
    jaar