Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Adeco Glasopvang (U-profielen tegen staanders)

Omschrijving Adeco Glasopvang (U-profielen tegen staanders)

Wil je je glazen schuifdeur beter laten afsluiten tegen de muur of staanders bij de schuifwand? Dan kun je dat doen met de U-profielen glasopvang van Adeco. De glasopvang zorgt ervoor dat tocht en vocht geen kans meer krijgt en je glazen schuifwand lucht- en vochtdicht wordt. Hierdoor zul je onder andere merken dat je minder hoeft te stoken, de luchtvochtigheid zal dalen en dat je glazen minder vies worden.

Duurzame kwaliteit: De glasopvang van Adeco wordt gemaakt van zeer duurzaam en hoogwaardig materiaal. De glasopvang is bestand tegen invloeden van buitenaf en hebben een lange levensduur die goed past bij de langdurige levensduur van de overige producten van ForaVida. De glasopvang is goed bestand tegen slijtage en heeft een uiterst sterk karakter.

Set van twee stuks: De glasopvang, oftewel U-profielen tegen staanders, wordt geleverd als set van twee stuks. De U-profielen glasopvang hebben een standaardlengte van 2,7 meter en zijn geheel naar wens en eenvoudig op maat te maken. Zorg er hierbij wel voor dat je de benodigde maten goed afmeet, zo krijgt de glasopvang een perfecte pasvorm voor jouw glazen schuifwand.

Beschikbaar in diverse kleuren: De glasopvang van Adeco is te verkrijgen in verschillende kleuren zodat de glasopvang geheel naar smaak te matchen is met de kleuren die je al hebt gebruikt bij je glazen schuifwand. Bovendien is de glasopvang geschikt voor zo goed als alle railsystemen waardoor je altijd je glazen schuifdeur compleet kunt maken met de U-profielen glasopvang!   

Specificaties

Algemene specificaties

  • Land van herkomst
    Nederland
  • Merk
    Adeco

Technische specificaties

  • Brandstof
    jaar