Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Adeco Plakgreep set 2 stuks

Omschrijving Adeco Plakgreep set 2 stuks

Heb je een glazen schuifdeur en vind je het mooi als de handgrepen om de deur te bedienen niet te veel opvallen? Dan is de set plakgrepen van Adeco een geweldige keuze! De plakgrepen worden mooi één geheel wanneer deze op eenvoudige wijze zijn gemonteerd en zorgen ervoor dat je glazen schuifdeur niet vies wordt door vingerafdrukken en dergelijke.

Geschikt voor alle glasdiktes: De plakgrepen van Adeco zijn geschikt voor alle soorten en diktes glas doordat de grepen niet op de deur worden gemonteerd, maar direct op het glas kunnen worden geplakt. Je kunt de grepen op een of meerdere deuren plakken, dat is helemaal je eigen keuze. Je hebt per deur een handgreep nodig. Bovendien zorgen de deurgrepen ervoor dat je glazen schuifwand een complete uitstraling krijgt. 

Hoogwaardige kwaliteit: Deze hoogwaardige plakgrepen van Adeco zijn van de beste kwaliteit materialen gemaakt zodat de grepen, net als alle andere producten van Adeco, gegarandeerd een lange levensduur bezitten. De grepen zijn goed bestand tegen slijtage, zeer sterk en krasvast. Zo weet je zeker dat je grepen niet snel zullen beschadigen. Daarnaast worden de grepen helemaal een met de deur door het subtiele ontwerp.  

Hoge kwaliteit 3M tape: De plakgrepen van Adeco zijn voorzien van uitermate hoge kwaliteit 3M tape. Deze dubbelzijdige tape zorgt onder andere voor een eenvoudige, snelle en kwalitatieve montage. De plakgrepen zorgen ervoor dat je de deuren van je glazen schuifwand kunt bedienen zonder dat er vlekken op het glas komen en bieden een perfect compleet plaatje. 

Specificaties

Algemene specificaties

  • Land van herkomst
    Nederland
  • Merk
    Adeco

Technische specificaties

  • Brandstof
    jaar