Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Adeco Sierstrip - Antraciet of crèmewit

Omschrijving Adeco Sierstrip - Antraciet of crèmewit

De sierstrip van Adeco is speciaal ontworpen voor een perfecte pasvorm op de glazen schuifwand. De sierstrip zorgt ervoor dat je glazen schuifwand een nog mooiere uitstraling krijgt en maakt je glazen schuifwand helemaal compleet! De sierstrip is van uitstekende kwaliteit en heeft een lange levensduur die matcht met de lange levensduur van je glazen schuifdeur van Adeco!

Verkrijgbaar in diverse kleuren: De sierstrip voor de glazen schuifwand van Adeco is verkrijgbaar in diverse kleuren. Op deze manier sluit de sierstrip altijd perfect aan bij jouw persoonlijke wensen en voorkeur. De sierstrips hebben een langdurige kleurvastheid en zijn goed bestand tegen slijtage. Niets is zo vervelend wanneer je sierstrips na korte tijd al beschadigd zijn! Dat gebeurt gelukkig niet met de sierstrips van Adeco.

Geschikt voor 10 mm dik glas: De hoogwaardige sierstrips van Adeco zijn geschikt voor alle glazen schuifdeuren met 10 mm dik glas. De sierstrips zorgen voor een nette omlijsting van het glas en voor een prachtige afwerking van je glazen schuifwand! De sierstrips hebben een standaard lengte van 2500 mm. De strips zijn eenvoudig zelf in te korten en met een beetje montagelijm te monteren op het glas. 

Hoeveel strips zijn nodig? Wanneer je besluit om je glazen schuifwand af te maken met de mooie en kwalitatieve sierstrips van Adeco is het belangrijk om voordat je bestelt te bepalen hoeveel sierstrips je nodig hebt. Hoeveel je er nodig hebt is afhankelijk van de glazen schuifwand die je hebt. Voor een 3-rail heb je 4 sierstrips nodig, voor de 4-rail heb je er 5 nodig, voor de 5-rail 6 stuks en voor de 6-rail heb je 7 sierstrips nodig. 

 • 3-rail glazen schuifwand: 4 stuks
 • 4-rail glazen schuifwand: 5 stuks
 • 5-rail glazen schuifwand: 6 stuks
 • 6-rail glazen schuifwand: 7 stuks

Specificaties

Algemene specificaties

 • Land van herkomst
  Nederland
 • Merk
  Adeco

Technische specificaties

 • Brandstof
  jaar