020 210 1750 | Klarna Achteraf betalen

Adeco Vuurschaal XXL (Cortenstaal, Ø 120 cm)

1 review

Omschrijving Adeco Vuurschaal XXL (Cortenstaal, Ø 120 cm)

Deze bijzondere Adeco vuurschaal van cortenstaal is een mooi vormgegeven schaal waar u een flink vuur op kunt stoken. U kunt daarvoor hout maar ook ander brandbaar materiaal gebruiken. Gebruik wel droog hout, om overmatige rookvorming te voorkomen. U kunt hiermee een heerlijk warm vuur maken zodat u ook lekker buiten kunt zitten in het vroege voorjaar of als de herfst zijn intrede doet. Wilt u ook kunnen grillen op uw vuurschaal, kies dan een cortenstaal vuurschaal met grill. Hierop kunt u vlees, vis of groenten heerlijk roosteren.

Deze vuurschaal is voor vele doeleinden geschikt. Natuurlijk is het een stevige, zware vuurschaal maar u kunt hem ook als een originele plantenbak toepassen of als waterpartij in uw tuin. Na enkele dagen blootstelling aan de buitenlucht krijgt de schaal een prachtige roestbruine kleur die tevens zorgt voor een beschermende laag over het staal. Dit komt omdat de het materiaal van de vuurschaal cortenstaal is. Het product krijgt een natuurlijke uitstraling en gaat vele jaren mee.

Hoe beoordeel van je kwaliteit van een corten vuurschaal? Lees onze blog.

De voordelen van uw corten staal vuurschaal op een rijtje

Een corten staal vuurschaal heeft een aantal belangrijke voordelen. Deze zetten wij graag even voor u op een rij.

 • Cortenstaal is een legering van ijzer en andere metalen, wat roest vormt als het aan de buitenlucht wordt blootgesteld, deze roestlaag vormt een beschermlaag
 • Cortenstaal is weer- en vorstbestendig, uw vuurschaal kan het hele jaar buiten blijven staan
 • Cortenstaal is slijtvast en daardoor zeer duurzaam
 • Een cortenstalen vuurschaal heeft u snel schoongemaakt, alleen de as verwijderen is voldoende

Zorg ervoor dat u op uw veiligheid let als u een vuur maakt in uw vuurschaal van cortenstaal. Blijf altijd in de buurt en let op dat kinderen of huisdieren zich niet kunnen branden. Wilt u meer veiligheid, kies dan voor een tuinhaard.

U heeft uw corten staal vuurschaal snel in huis

Godu levert uw corten staal vuurschaal in de meeste gevallen direct uit voorraad. U heeft uw bestelling dan binnen 1 tot 2 werkdagen in huis. In geval de levertijd langer is informeren wij u hierover uiteraard tijdig. U kunt deze prachtige vuurschaal uitstekend combineren met de cortenstalen plantenbakken uit ons assortiment. U kunt kiezen uit diverse modellen en afmetingen. U krijgt op de aankoop van uw vuurschaal en ook op de plantenbakken maar liefst 5 jaar garantie.

Specificaties

Afmeting specificaties

 • Lengte
  120 cm
 • Breedte
  120 cm
 • Hoogte
  21 cm
 • Dikte
  3 cm

Algemene specificaties

 • Garantieperiode
  5 jaar
 • Merk
  Adezz

Reviews over Adeco Vuurschaal XXL (Cortenstaal, Ø 120 cm)

precies wat we hoopten
Inge de Bie | 05-12-2018
We zijn heel blij met deze mooi afgewerkte vuurschaal. Het Cortenstaal is dik en stevig en verkleurt al mooi. De paar kleine gaatjes in de bodem zorgen dat regen weg kan lopen... het zijn de details die het 'm doen! De bezorging was snel en de chauffeur was niet te beroerd om te helpen dat de schaal kwam waar hij moest komen.