Adeco Vuurschaal L (Cortenstaal, Ø 80 cm) met grill

Omschrijving Adeco Vuurschaal L (Cortenstaal, Ø 80 cm) met grill

De Adeco vuurschaal van cortenstaal met grill is een multifunctioneel accessoire voor uw tuin. U kunt in deze fraaie ronde vuurschaal een heerlijk warm vuurtje stoken. Hiermee maakt u het lekker warm op uw terras of in de tuin. Zo kunt u al vroeg in het voorjaar buiten zitten en ook ver in de herfst nog genieten van de laatste zonnestralen. De grill maakt het bovendien mogelijk om heerlijke gerechten klaar te maken die ook nog vetarm zijn. Wilt u liever dit model vuurschaal zonder grill? Dan bestelt u de ronde vuurschaal 80 cm met stevige voet om hem goed stabiel neer te kunnen zetten.

Deze vuurschaal is voor vele doeleinden geschikt. Natuurlijk is het een stevige, zware vuurschaal maar u kunt hem ook als een originele plantenbak toepassen of als waterpartij in uw tuin. Na enkele dagen blootstelling aan de buitenlucht krijgt de schaal een prachtige roestbruine kleur die tevens zorgt voor een beschermende laag over het staal. Dit komt omdat de het materiaal van de vuurschaal cortenstaal is. Het product krijgt een natuurlijke uitstraling en gaat vele jaren mee.

Hoe beoordeel van je kwaliteit van een vuurschaal van corten staal? Lees onze blog.

Uw cortenstalen vuurschaal heeft veel goede eigenschappen

Cortenstaal is een legering van ijzer en een aantal andere metalen. Door de vorming van roest krijgt deze vuurschaal zijn kenmerkende roodbruine kleur. Cortenstaal heeft een aantal belangrijke pluspunten:

 • Cortenstaal is bestand tegen weersinvloeden en tegen vorst, u kunt uw vuurschaal dus het hele jaar door buiten laten staan
 • U kunt gemakkelijk een vuur aanmaken dankzij de kleine gaatjes onderin de schaal, deze zorgen voor extra zuurstof
 • Cortenstaal is eenvoudig schoon te houden
 • U kunt een keuze maken uit meerdere modellen cortenstalen vuurschalen

Laat een vuurschaal nooit onbewaakt branden en zet een emmer zand of water klaar om een eventuele brand te kunnen blussen. Doof het vuur voordat u gaat slapen of uw terras verlaat en let op de veiligheid van kleine kinderen en huisdieren.

Bestel deze corten vuurschaal bij Godu met een garantie van 5 jaar

Denkt u ook al een poosje na over de aanschaf van een mooie cortenstaal vuurschaal? Dan is nu het moment om toe te slaan. Profiteer van de scherpe prijzen bij Godu en bekijk ook gelijk om ruime assortiment plantenbakken om uw tuin meteen compleet in te richten. U profiteert van snelle levering binnen 1 tot 2 werkdagen en van 5 jaar garantie op uw aankoop.

Specificaties

Afmeting specificaties

 • Lengte
  80 cm
 • Breedte
  80 cm
 • Hoogte
  21 cm
 • Dikte
  3 mm

Algemene specificaties

 • Garantieperiode
  5 jaar jaar

Reviews over Adeco Vuurschaal L (Cortenstaal, Ø 80 cm) met grill

Er zijn nog geen reviews voor dit product.