Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Adezz ontkalker voor Aluminium producten 500ml

Omschrijving Adezz ontkalker voor Aluminium producten 500ml

Ben je de trotse bezitter van één van onze aluminium pronkstukken in je tuin of op je balkon of terras? Dan adviseren wij je om de Adezz Aluminium cleaner te gebruiken voor het onderhoud, om zo lang mogelijk te kunnen blijven genieten. De cleaner zit in een handige sprayflacon voor een optimaal gebruiksgemak.

Specialistisch product: De Adezz aluminium cleaner is speciaal ontwikkeld om aluminium onderdelen of producten duurzaam te onderhouden. Het doel van deze cleaner is om de kwaliteit en pracht van onze producten te ondersteunen. Voor andere materialen hebben we natuurlijk andere passende onderhoudsproducten in ons assortiment. Zoals bijvoorbeeld de Adezz care set voor polyester producten. 

3-in-1 product: Niet alleen reinigt de spray het aluminium, het aluminium wordt door de Adezz aluminium cleaner beschermd en zorgt ervoor dat de kleur behouden blijft. Het advies is om de spray minimaal eenmaal per jaar te gebruiken voor het onderhoud van uw product om zo lang mogelijk plezier te hebben van het item.

Hoe gebruik je aluminiumcleaner

De Adezz aluminium cleaner is ook nog eens eenvoudig in gebruik. Alvorens de spray te gebruiken moet het oppervlak eerst schoon worden gemaakt, simpelweg het grove vuil af poetsen is voldoende. Spray vervolgens het oppervlak in en wacht een paar minuten alvorens de spray goed in te wrijven.

Specificaties

Algemene specificaties

  • Land van herkomst
    Nederland
  • Merk
    Adezz