Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Adezz dakvoet van 3 mm staal voor 2 mm kantopsluitingen

Omschrijving Adezz dakvoet van 3 mm staal voor 2 mm kantopsluitingen

De kans is groot dat je bij een schuin dak te maken hebt met een dakvoet. Weet jij wat een dakvoet is? Dat is het onderste gedeelte van een dakschild. Dit gedeelte zie je dus altijd. Mede daarom is het belangrijk om een juiste dakvoet aan te schaffen. Maar, wat is nou een juiste dakvoet? Dat is deze dakvoet van het merk Adezz.

Sterk: deze dakvoet is behoorlijk sterk te noemen. Dat is allemaal te danken aan het gebruikte materiaal. Bij deze dakvoet heeft Adezz er namelijk voor gekozen om van cortenstaal gebruik te maken. Dit materiaal is sterk en is bovendien bestand tegen alle weersomstandigheden. Mede daarom bieden wij maar liefst 5 jaar garantie op deze dakvoet.

Opvallende kleur: de dakvoet heeft ook nog eens een opvallende kleur. Dat is ook te danken aan het gebruikte materiaal: cortenstaal. Dit materiaal heeft van nature een roestbruine kleur, waardoor de dakvoet ook volledig roestbruin is.

Minieme vormgeving: een opvallend voordeel van deze dakvoet is de minieme vormgeving. Met andere woorden: de dakvoet is behoorlijk smal, waardoor deze niet al te veel opvalt. Dat is met name prettig als je de focus op andere punten van je dak wenst te leggen.

Kenmerken Adezz dakvoet van cortenstaal

  • De Adezz dakvoet is gemaakt van een zeer sterk staalsoort; cortenstaal
  • Cortenstaal kenmerkt zich door de roestige bruinoranje kleur
  • De dakvoet is niet al te opvallend door de minieme vormgeving
  • De dakvoet is bestand tegen alle weersomstandigheden
  • Op de producten van Adezz zit 5 jaar garantie


Specificaties

Algemene specificaties

  • Garantieperiode
    5 jaar