| Klarna Achteraf betalen

Sol-y-Yo Beschermhoes voor Toscaanse en Venetiaanse Stenen pizza oven 52CM

1 review

Omschrijving Sol-y-Yo Beschermhoes voor Toscaanse en Venetiaanse Stenen pizza oven 52CM

Voor het behoud van je pizzaoven is het verstandig om je oven te beschermen met een beschermhoes als je deze niet gebruikt. Laat de pizza-oven eerst goed afkoelen en leg er daarna de speciale beschermhoes overheen. Hiermee bescherm jij je pizza-oven tegen alle weersinvloeden. 

Bescherm je pizza-oven: Het is niet erg als je pizza-oven nat wordt. Let er wel op dat je deze dan niet verplaatst. De klei wordt namelijk iets zachter als het nat wordt en zodra je de oven dan optilt zou de oven kunnen breken. En dat is natuurlijk het laatste wat je wilt. Met deze beschermhoes bescherm jij je oven tegen de regen en andere weersomstandigheden. 

Bescherming tegen vorst: Als de pizza-oven nat is en het bevriest, dan zou de oven kunnen barsten. Het is verstandiger om de pizza-oven tijdens perioden van vorst binnen te zetten. Of bescherm de pizza-oven in je tuin met deze beschermhoes en voorkom dat de oven zal gaan barsten. Zo kun jij jarenlang plezier hebben met deze oven.

Kenmerken beschermhoes

 • Deze beschermhoes is geschikt voor pizza-ovens met een diameter van 52 cm, de Toscaanse en de Venetiaanse pizza-oven
 • Met deze hoes bescherm je je pizza-oven tegen allerlei weersomstandigheden
 • De beschermhoes is gemaakt van plastic.

Het Sol-y-Yo van Mexico Trade

In 1995 ging een groep Mexicaanse ambachtslieden samenwerken om de oude traditie omtrent de handgemaakt producten van klei te behouden. Deze tradities zijn ontstaan voordat de Europeanen invloed kregen op de manier van produceren in Latijns-Amerika. Het doel van Sol-y-Yo is om de Mexicaanse volkskunst van de producten van klei naar een hoger niveau te tillen. De ontwerpen van de pizza-ovens komen van een ontwerpstudio uit Nederland en combineert het buiten zijn met koken. Samen koken. Samen eten. Samen genieten.

De Sol-y-Yo producten zijn milieuvriendelijk en de klei bevat geen chemische ingrediënten. De traditionele methoden bestaan al generaties lang en zowel het proces van het mengen van de klei tot het verven van het eindproduct wordt volledig met de hand gedaan. Dit werk wordt gedaan door volwassen ambachtslieden. Er is zonder uitzondering geen sprake van kinderarbeid.

Het So-y-Yo label op elk product garandeert dat je een originele, authentieke Mexicaanse pizza-oven in handen hebt.

Ruik de aarde. Voel de textuur. En geniet!

Specificaties

Afmeting specificaties

 • Breedte
  54 cm
 • Hoogte
  46 cm
 • Gewicht
  0,2 kg

Algemene specificaties

 • Land van herkomst
  Mexico
 • Merk
  Sol y Yo

Product design specificaties

 • Materiaal
  Waterafstotende stof
 • Kleur
  Zwart

Reviews over Sol-y-Yo Beschermhoes voor Toscaanse en Venetiaanse Stenen pizza oven 52CM

Toscaanse pizza oven visvormig
Joris Van Opstal | 20-01-2021
Wat een mooie eye catcher voor in de tuin. En wat een lekkere pizza’s die je daar in kunt bakken, 😀