| Klarna Achteraf betalen

Bonfeu beschermhoes voor terrashaard Boncarre QLP

Omschrijving Bonfeu beschermhoes voor terrashaard Boncarre QLP

Heb je de terrashaard Boncarre QLP van BonFeu al in de tuin staan en wil je hem optimaal beschermen tegen weersinvloeden? De beschermhoes van BonFeu is speciaal gemaakt voor de Boncarre QLP terrashaard en biedt een perfecte pasvorm. Zo wordt je terrashaard optimaal beschermt en een lange levensduur gegarandeerd.

Geschikt voor de Boncarre QLP terrashaard: De beschermhoes heeft een ideale vormgeving en is speciaal ontworpen voor de BonFeu Boncarre QLP terrashaard. De beschermhoes geeft bescherming aan de terrashaard, vanwege onder andere de UV-bestendige en waterdichte eigenschappen van de beschermhoes. Daarnaast zal je met het gebruik van deze beschermhoes de levensduur van de terrashaard aanzienlijk verlengen.

Gemaakt van weerbestendig materiaal: De beschermhoes is vervaardigd uit PVC en heeft een zeer hoogwaardige, weerbestendige kwaliteit. De kwalitatieve kenmerken zorgen voor een hoge duurzaamheid van de terrashaard, zodat je lange tijd, optimaal kunt genieten van sfeervolle dagen en avonden. Ieder jaar weer! 

Kenmerken BonFeu beschermhoes voor terrashaard Boncarre QLP

  • De hoes biedt een optimale bescherming tegen weersinvloeden
  • BonFeu beschermhoes voor een perfecte vormgeving voor de Boncarre QLP terrashaard
  • De hoes is UV- en waterbestendig
  • De beschermhoes heeft een hoogwaardige kwaliteit

Specificaties

Algemene specificaties

  • Garantieperiode
    1 jaar