| Klarna Achteraf betalen

Bonfeu beschermhoes voor terrashaard BonPyra

Omschrijving Bonfeu beschermhoes voor terrashaard BonPyra

Ben je op zoek naar een goede, kwalitatieve beschermhoes voor je terrashaard BonPyra van BonFeu? Zoek niet verder! Deze beschermhoes, ook van het merk BonFeu, heeft een perfect passend ontwerp, speciaal voor de BonPyra terrashaard. De beschermhoes geeft de bescherming die de terrashaard nodig heeft en verlengt de levensduur van de terrashaard dan ook aanzienlijk.

Hoogwaardig PVC: De beschermhoes is gemaakt van kwalitatief, zeer hoogwaardig PVC. De beschermhoes van BonFeu heeft op zichzelf een lange levensduur en zorgt ook voor een langere levensduur van je terrashaard. PVC is een duurzaam materiaal. Het materiaal wordt veelvuldig gebruikt, over heel de wereld en is een perfect materiaal om optimale bescherming te bieden aan je terrashaard.  

Perfecte vorm: De BonFeu beschermhoes heeft de ideale pasvorm voor de BonPyra terrashaard. De beschermhoes past perfect om de terrashaard en is gemakkelijk te plaatsen en te verwijderen. Bescherm je terrashaard optimaal tegen invloeden van het weer en geniet zo lang mogelijk van je terrashaard!

Kenmerken BonFeu beschermhoes voor terrashaard BonPyra

  • De beschermhoes is gemaakt van zeer kwalitatief PVC
  • De hoes heeft een speciale pasvorm voor de BonPyra terrashaard van BonFeu
  • Een hoes biedt goede bescherming tegen weersinvloeden
  • Beschermhoes is gemaakt van UV-bestendig en waterdicht materiaal 

Specificaties

Algemene specificaties

  • Garantieperiode
    1 jaar