| Klarna Achteraf betalen

Bonfeu beschermhoes voor terrashaard Bonsolo

Omschrijving Bonfeu beschermhoes voor terrashaard Bonsolo

Ben je op zoek naar een goede beschermhoes voor je terrashaard Bonsolo van BonFeu? Dan heb je hem gevonden! De beschermhoes van BonFeu is namelijk speciaal ontworpen voor de Bonsolo terrashaard en biedt optimale bescherming tegen alle invloeden van buitenaf. Zo kan je zo lang mogelijk genieten van heerlijk sfeervolle dagen en avonden en blijft de kwaliteit van je Bonsolo terrashaard gewaarborgd.

Speciaal ontworpen voor de Bonsolo terrashaard: De beschermhoes heeft een ideale pasvorm voor de terrashaard Bonsolo zwart of Bonsolo geroest van BonFeu. Wil je je terrashaard optimaal beschermen tegen invloeden van het weer? Dat lukt zeker met deze beschermhoes van BonFeu! De beschermhoes is zeer UV-bestendig en waterdicht en zal ervoor zorgen dat de kwaliteit van de Bonsolo terrashaard behouden blijft.  

Gemaakt van sterk PVC: PVC is een zeer duurzaam materiaal en heeft zeer sterke eigenschappen. Wanneer de terrashaard niet in gebruik is zal de beschermhoes ervoor zorgen dat de kwaliteit behouden blijft en je lang kunt genieten van de terrashaard, jaar na jaar.

Kenmerken BonFeu beschermhoes voor terrashaard Bonsolo

  • De beschermhoes is gemaakt van duurzaam materiaal
  • De hoes is UV- en waterbestendig
  • De BonFeu beschermhoes is gemaakt van kwalitatief PVC
  • De hoes is geschikt voor de terrashaard Bonsolo

Specificaties

Algemene specificaties

  • Garantieperiode
    1 jaar