| Klarna Achteraf betalen

Bonfeu beschermhoes voor terrashaard Bontino LP

Omschrijving Bonfeu beschermhoes voor terrashaard Bontino LP

Heb je pas geleden de BonFeu terrashaard Bontino LP aangeschaft en zoek je naar een bijpassende beschermhoes? De BonFeu beschermhoes is speciaal ontworpen voor de Bontino LP terrashaard en zal de terrashaard optimaal beschermen, wanneer hij niet gebruikt wordt. Geniet optimaal van je terrashaard door hem te beschermen, op deze manier verleng je de levensduur van terrashaard en aanzienlijk en kan je zo lang mogelijk genieten van de terrashaard!

Vervaardigd uit PVC: De beschermhoes is gemaakt van zeer hoogwaardig PVC. PVC is een kwalitatief, zeer sterk materiaal en wordt in diverse sectoren veelvuldig gebruik, vanwege zijn duurzaamheid. De beschermhoes beschermt je terrashaard optimaal tegen weersinvloeden en is UV-bestendig en waterdicht.

Gemakkelijk in gebruik: Wanneer je de terrashaard niet gebruikt kun je hem het beste afdekken met deze kwalitatieve beschermhoes van BonFeu. Hierdoor verleng je de levensduur van de terrashaard tot het uiterste en weet je zeker dat je zeer lange tijd kunt genieten van de sfeervolle terrashaard Bontino LP.

Kenmerken BonFeu beschermhoes voor terrashaard Bontino LP

  • De BonFeu beschermhoes is speciaal ontworpen voor de BonFeu terrashaard Bontino LP
  • De hoes is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig PVC
  • De beschermhoes is gemaakt van duurzaam materiaal
  • De hoes is bestand tegen weersinvloeden

Specificaties

Algemene specificaties

  • Garantieperiode
    1 jaar