Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Bonfeu Raincap 120

Omschrijving Bonfeu Raincap 120

De raincap van BonFeu is speciaal ontworpen om op de kachelpijp te passen voor de terrashaard Bonbono. De raincap heeft duurzame en onderhoudsvriendelijke eigenschappen en zorgt ervoor dat vocht en vuil geen kans krijgen in de kachelpijp terecht te komen. BonFeu staat voor kenmerkende eigenschappen, perfect passende accessoires en zeer hoogwaardige producten. 

Houdt vuil en vocht tegen: De raincap van BonFeu is zo ontworpen, dat vuil, regen en andere omstandigheden geen kans krijgen de kachelpijp te bereiken en zo de terrashaard te vervuilen, verstoppen of nat te regenen. De raincap heeft een perfecte pasvorm en is zeer gemakkelijk te monteren. De bevestiging is zeer stevig. 

Gemaakt van zeer sterk staal: De BonFeu raincap is kwalitatief zeer sterk en heeft een zwarte coating. De raincap is gemaakt van hoogwaardig staal, met zeer duurzame eigenschappen en de coating bestaat uit uitermate hittebestendig materiaal en is bestand tegen weersinvloeden. De BonFeu raincap heeft een lange levensduur.

Kenmerken BonFeu Raincap 120

  • Gemaakt van hoogwaardige kwaliteit staal en heeft een hittebestendige, weervaste coating
  • Perfecte pasvorm voor de kachelpijp en connector van BonFeu
  • Geschikt voor de Bonbono terrashaard
  • Werkt optimaal tegen vuil en vocht, zodat ook je terrashaard onderhoudsvriendelijk blijft

Specificaties

Algemene specificaties

  • Garantieperiode
    1 jaar